ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΚΟΝΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 19, Τ.Κ. 153 41, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΛ: 210 6083718, ΦΑΞ: 210 6392440, E-mail: konon.techn@gmail.com

Αθήνα 23/05/2016

ΠΡΟΣ : ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΥΠΟΨΗ: Αντιδημάρχου Κου Ι. Μερκούρη

ΕΡΓΟ : «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ Δ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Β ΦΑΣΗ)»

ΘΕΜΑ : Κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων
Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήσαμε στις 18/5/2016 επί τόπου του έργου μεταξύ του Δημάρχου, των εκπροσώπων της περιφέρειας Πελοποννήσου Κου Παπαηλιού Γιώργου προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας, του επιβλέποντος μηχανικού Κου Μπλάνα Ανδρέα και εσάς μας ζητήθηκε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά με τη διαδικασία κατασκευής των ιδιωτικών συνδέσεων.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να κατασκευάσει την ιδιωτική σύνδεση με αγωγό διαμέτρου Φ160 από τον κεντρικό αγωγό μέχρι τη ρυμοτομική γραμμή, στο σημείο όπου προβλέπεται να υπάρχει κατασκευασμένο φρεάτιο σύνδεσης από τον ιδιοκτήτη, στο οποίο θα καταλήγει το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης του ακινήτου και έτσι ολοκληρώνεται η σύνδεση.
Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν έχει ακόμη κατασκευάσει το φρεάτιο σύνδεσης, κατασκευάζουμε τη σύδεση και τοποθετούμε στο ελεύθερο στόμιο του αγωγού τάπα Φ160, για αποφυγή έμφραξης του αγωγού και επιχώνουμε. Και προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνδεση θα πρέπει να κατασκευαστεί το φρεάτιο σύνδεσης που θα ενώνει το εξωτερικό δίκτυο (αναμονή Φ160) με το εσωτερικό δίκτυο της αποχέτευσης του ακινήτου.

Σας επισυνάπτουμε και το σχέδιο της μελέτης.
Επίσης για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή ενημέρωση σχετικά με τις συνδέσεις ακινήτων οι ιδιοκτήτες μπορούν να ενημερώνονται επί τόπου από τον υπεύθυνο του συνεργείου μας που θα κατασκευάσει τις ιδιωτικές συνδέσεις.

Με τιμή
Για την ΚΟΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
ΓΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός

Το αναφερόμενο ποσόν των 180,88 ευρώ-με την έκπτωση που έχει δοθεί από την εταιρεία το υπολογίσαμε περίπου στα 100 ευρώ- είναι μη επιλέξιμη δαπάνη -δηλαδή δεν θα εξοφληθεί από το ΕΣΠΑ, αλλά από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων και θα εισπραχθεί σε 3 δόσεις από την ΔΕΥΑΤ.   Στην συνέχεια οι  ιδιοκτήτες, θα πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιώτη υδραυλικό για την τελική σύνδεση.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s