10 σύγχρονα φορεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, εγκατάσταση συγκροτήματος οξυγόνου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Γ.Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Καλαμάτας:

«Υποκλινόμαστε μπροστά στο μεγαλείο της Ανθρωπιάς της οικογένειας ΚΑΡΕΛΙΑ»

Παρελήφθησαν  την Παρασκευή 20/05/2016, ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός-10 σύγχρονα φορεία, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Καλαμάτας, δωρεά της οικογένειας Βικτωρίας ΚΑΡΕΛΙΑ. Πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η βιοϊατρική τεχνολογία στο είδος αυτό και η συνολικό κόστος για το κάθε τεμάχιο αγγίζει το ποσό των 10.000,00 €.

Με αφορμή την ανωτέρω εξέλιξη ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Με ιδιαίτερη χαρά παραλάβαμε σήμερα μία ακόμη μεγάλη δωρεά από την οικογένεια της κας Βικτωρίας ΚΑΡΕΛΙΑ. Έχω τονίσει επανειλημμένα, ότι υποκλινόμαστε μπροστά στο μεγαλείο της Ανθρωπιάς αυτής της Μεσσηνιακής Οικογένειας. Εκφράζουμε πραγματικά την ευγνωμοσύνη μας και τις θερμές μας ευχαριστίες».

META TO NΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης ενός σημαντικού έργου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που αφορά την εγκατάσταση συγκροτήματος οξυγόνου ιατρικής χρήσεως. Στόχος αυτού του έργου είναι πρώτον η απεξάρτηση και αυτονομία της Νοσηλευτικής Μονάδας και δεύτερον η εξοικονόμηση πόρων της τάξης των 80.000 € με 90.000 € το χρόνο.
Θυμίζουμε ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει ήδη υλοποιήσει πριν από 1,5 χρόνο το αντίστοιχο έργο με τεράστια οικονομικά και λειτουργικά οφέλη.
Στην λήψη της συγκεκριμένης απόφασης από το Δ.Σ. συνετέλεσε σημαντικά και η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας που ουσιαστικά χορηγεί την έγκριση σκοπιμότητας σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του έργου.
Με αφορμή την ανωτέρω εξέλιξη ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

« Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η Ε.Π.Υ. αναγνωρίζοντας ότι μπορούν να εξοικονομηθούν εκατομμύρια ευρώ για το Ε.Σ.Υ. από την αναπαραγωγή Οξυγόνου ιατρικής χρήσεως, έδωσε την έγκριση σκοπιμότητας σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην υλοποίησή του.
Στο θέμα αυτό οι συνεργάτες μου έχουν μια μεγάλη εμπειρία και έχουμε εκφράσει κατ΄ επανάληψη την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα ενδιαφέρεται να προχωρήσει.
Όσον αφορά το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θεωρείται αυτονόητη η βούλησή μας να προχωρήσουμε τάχιστα αφού μπορούμε να εξοικονομήσουμε ένα σημαντικό ποσό. Έχουμε δηλώσει ότι πρέπει να σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη. Και να προβαίνουμε στην υλοποίηση παρεμβάεων και έργων που μπορούν να συμβάλουν στην εξοικονόμηση πόρων»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s