Προμήθεια 300 κάδων στην Τριφυλία, και στο …τσακ γλίτωσες την μουρμούρα μου Δήμαρχε.

Προμήθεια 300 κάδων στην Τριφυλία
Γράφτηκε από τον Kώστα Μπούρα.

Προμήθεια 300 κάδων στην Τριφυλία

Στην προμήθεια κάδων θα προχωρήσει ο Δήμος Τριφυλίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του. Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει ποσό 60.000 ευρώ. Ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχτεί σύντομα, ενώ υπολογίζεται ότι θα μπορέσει με βάση τις τιμές που υπάρχουν, να προμηθευτεί περίπου 300 κάδους των 1.000 λίτρων, που θα έρθουν να προστεθούν στους 120 που είχε προμηθευτεί πριν λίγους μήνες.

Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, ο δήμος θα προχωρήσει στην αγορά μικρών αυτοκινούμενων σαρώθρων για τον καθαρισμό των δρόμων στις μεγάλες πόλεις που θα έρθουν να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές σκούπες, καθώς είναι μικρά αμαξίδια που θα τα χειρίζονται οι εργάτες καθαριότητας. Το πλεονέκτημά τους είναι πως λόγω του μικρού μεγέθους τους εκτός από τις πόλεις θα μπορούν να μεταφερθούν όπου υπάρχουν ανάγκες.

Από εκεί και πέρα σύντομα ολοκληρώνονται οι μελέτες για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του αμφιθεάτρου «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, όπως και για την Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων και έτσι άμεσα θα προχωρήσει η διαδικασία για την δημοπράτησή τους. Ο προϋπολογισμός των έργων αυτών είναι 75.000 και 80.000 αντίστοιχα και θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους του δήμου.

Κ.Μπ.

Προχθές φωτογράφησα τους …τραυματισμένους κάδους και ήθελα να γράψω ένα σχολιάκι. Αν προσέξετε καλά, θα δείτε ότι οι περισσότεροι κάδοι έχουν σαπίσει στον πάτο. Αυτό οφείλετε στα οξέα που δημιουργούν διάφορες τροφές, κυρίως όταν τα ρίχνουν χύμα στους κάδους, αλλά και από ζωάκια που μπαίνουν ψάχνοντας για τροφή και σχίζουν τις σακούλες.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s