Έπαινος Ζωγραφικής: «Μαζί για τους πρόσφυγες» στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12-4-16 στο Πνευματικό κέντρο, εκδήλωση απονομής επαίνων στα σχολεία της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές των οποίων συμμετείχαν στην έκθεση Ζωγραφικής «Μαζί για τους πρόσφυγες», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Η απονομή έγινε από την Αντιπεριφερειάρχη κα Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση. Επιπλέον βραβεύτηκε η μαθήτρια Τσόλκα Αικατερίνη του Ε΄ Δημοτικού Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. της οποίας το έργο επιλέχθηκε για να αποτελέσει την αφίσα όλων των δράσεων «Μαζί για τους πρόσφυγες» και θα συνοδεύει όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις κοινωνικών φορέων της Π.Ε. Μεσσηνίας που σκοπό θα έχουν την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες.
Όλοι εξήραν την προθυμία αλλά και την ευαισθησία με την οποία οι μαθητές προσέγγισαν το προσφυγικό ζήτημα μέσα από τα έργα τους , γεγονός που σηματοδοτεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δ/ντής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Οικονομόπουλος Δημήτριος, ο Δ/ντής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Σταματόπουλος Δημήτριος, ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας πατήρ Γρηγόριος, η Περιφερειακή σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα τουρισμού κ. Μπούζα Αντωνία, εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σχολείων, γονείς και διαγωνιζόμενοι μαθητές.
Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s