ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ.

Απάντηση από τον Δημο Τριφυλίας για αποκατάσταση της αλήθειας

Για χθεσινό δημοσίευμα του Γαργαλιάνοι on line

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε απαντήσεις στο δημοσίευμα διαδικτυακών αναρτήσεων, περί απ’ ευθείας ανάθεσης βιντεοσκόπησης των εκδηλώσεων στο Σιδηρόκαστρο και γενικότερα απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς δημοσιοποίηση.

Η ανάθεση υπηρεσίας που αναφέρεται στις εκδηλώσεις της Τ.Κ. Σιδηροκάστρου αφορά τη διαφήμισή τους, σύμφωνα με την αναρτημένη στο πρόγραμμα διαύγεια απόφαση 50/2016 του Δημ. Συμβουλίου, δηλ. το επαναλαμβανόμενο τακτικά και καθημερινά ηχητικό ραδιοφωνικό διαφημιστικό μήνυμα – ενημέρωσης και πρόσκλησης στις εκδηλώσεις δαπάνης 123,00 € με ΦΠΑ και όχι βιντεοσκόπηση ή μετάδοση των εκδηλώσεων την ημέρα και ώρα που λαμβάνουν χώρα, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται στη σύμβαση, η οποία ήταν και η αφορμή του δημοσιεύματος.

Όσον αφορά τα περί απ’ ευθείας αναθέσεων χωρίς δημοσιοποίηση, καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν με το Δήμο Τριφυλίας. Ναι, νέα ήθη στην Τριφυλία …ορθά αναφέρεται στο δημοσίευμα, αφού από την έναρξη της θητείας της παρούσας Δημ. Αρχής, ο Δήμος Τριφυλίας δημοσιοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όλες τις αναθέσεις προμηθειών, υπηρεσιών και εργασιών άνω του ποσού των 500,00 €, όταν η ισχύουσα νομοθεσία επιβάλει την ενέργεια αυτή για ανάθεση προμήθειας άνω του ποσού των 15.000,00 €.

Λάθη εκ παραδρομής ή συντακτικά γίνονται και αναγνωρίζονται, αλλά για κανένα λόγο δεν είναι αποδεκτές υπόνοιες ή μομφές που διασύρουν πρόσωπα και θεσμούς και αφορούν την τήρηση της διαφάνειας και των νόμιμων διαδικασιών στις συναλλαγές του Δήμου Τριφυλίας με τους αναδόχους συνεργάτες του.

– See more at: http://filiatranews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_60.html#more

Ανάθεση βιντεοσκόπησης σε ραδιοφωνικό σταθμό!. Νέα ήθη στην Τριφυλία… (Το δημοσίευμα που διαψεύδει ο Δήμος Τριφυλίας)

Την ώρα που βοά ο τόπος για απευθείας αναθέσεις από υπουργούς, διοικητές οργανισμών, περιφεριεάρχες και δημάρχους και για πολλές από αυτές έχει παρέμβει και η Δικαιοσύνη, στο δήμο Τριφυλίας, ο αξιότιμος κύριος Δήμαρχος, αποφάσισε και ανάθεσε απευθείας να κάνει βιντεοσκόπηση στις Λαμπαδηφορίες του Σιδηροκάστρου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Νέα ήθη στην Τριφυλία…

Νέα ήθη, χωρίς να γίνει δημοσιοποίηση της υπηρεσίας που ήθελε ο Δήμος να του παρασχεθεί, χωρίς να γίνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και χωρίς να μάθει κανένας τίποτα. Πώς έγινε η επιλογή και πώς κατατέθηκε προσφορά; Στο μιλητό και ποιοι συνομίλησαν χωρίς να τηρηθεί καμία διαδικασία δημοσιότητας και διαφάνειας;

Ελέγχει κανένας τις απευθείας αναθέσεις που γίνονται στο Δήμο Τριφυλίας;

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ON LINE

– See more at: http://filiatranews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_81.html#sthash.d8rDr09u.dpuf

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s