20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ημερίδα στίβου
Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ. Συλλόγου διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της Ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/03/2016 Κ ΩΡΑ 11:00 π.μ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/03/2016.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας kαι Μεσσήνης καθώς και οι μαθητές Γυμνασίων της περιοχής.
Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα κάτωθι αγωνίσματα:
Νηπιαγωγεία 30μ η σκυταλοδρομία4χ20μ
Α’ και Β’ και Γ’ Τάξη 40μ η 40μ με εμπόδια
Δ’ Ε’ και ΣΤ΄ Τάξη Τρίαθλον με τα αγωνίσματα Αλμα σε μήκος,Μπαλάκι και 60μ
Π/Π και Π/Κ Β’ Α+Β Γυμνασίου 80μ., 600μ. μήκος. Γ’ Γυμνασίου 300μ. και 60 με εμπόδια
Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (που βρίσκεται στο τέλος του έντυπου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την 18-3-16 Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν. οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
Eαν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 20-3-16 την ίδια ώρα.——————————————————————————————————————————————————
 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 15.45
Δηλώνω ότι έχω προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση ή θα την καταθέσω στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ / ΤΑΞΗ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ και τηλέφωνο

Καλαμάτα, …………………………
.
Ο-Η ΔΗΛ………..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s