Η ομοσπονδία συλλόγων και συνδέσμων Τριφυλίας, έκοψε χθες, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο STANLEY HOTEL, την πίτα της και βράβευσε …

Η ομοσπονδία συλλόγων και συνδέσμων Τριφυλίας, έκοψε εχθές, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο STANLEY HOTEL, την πίτα της.
Προηγήθηκαν οι προγραμματισμένες βραβεύσεις, του καθηγητού – ανασκαφέα κ. Πέτρου Θέμελη, του πρωταθλητή Σπήλιου Ζαχαρόπουλου, και του επί 15ετία γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας κ Κώστα Αδαμόπουλου
Παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Τριφυλίας – Ολυμπίας, τέως Βουλευτές, πολιτευτές, σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων κ.λ.π
Από το Κοπανάκι παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ Γρηγόρης Ηλιόπουλος και ο γενικός γραμματέας κ. Θανάσης Νικολακόπουλος. Επίσης ο κ Γιάννης Μπεμπόνης που πάντα βρίσκεται στις εκδηλώσεις που αφορούν το χωριό μας.
Λόγω και του καθηγητή της κ. Θέμελη, παρευρέθη και η Φιλιώ Ηλιοπούλου στην οποία οφείλουμε και τις φωτογραφίες της εκδήλωσης. (Στο επάνω αρθράκι, στο κάτω είναι της Μαρίας Λιακάκη).

8 Φεβρουαρίου 2016 η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας (42 Σύλλογοι) τίμησε τον δικό μας Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, τον πρωταθλητή Ευρώπης, που ξεκίνησε από το ιστορικό Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας και κατέκτησε την Ευρώπη!!!! Για την πορεία της αθλητικής καριέρας του, τις επιτυχίες του, τον άνθρωπο και αθλητή Σπήλιο, που τιμάει τη γεννέτειρά του και την Ελλάδα ολόκληρη, μίλησε ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, γραμματέας της Ομοσπονδίας. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον Σπήλιο ο γυμναστής-παλιός Πρωταθλητής Στίβου (Βαλκανιονίκης) κ. Μιχάλης Καραγιάννης. Συγκινητικές και ανεπανάληπτες στιγμές!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s