ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Σ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

Ο Φορέας “Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού” του Δήμου Τριφυλίας, θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερομένους πως προέβη σε πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Κοπανακίου, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και του ΚΑΠΗ Φιλιατρών, μέσω δύο προκηρύξεων (ΣΟΧ1/2015 ΣΟΧ2/2015), σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις δομές και την δράση του.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω Διαγωνισμού ΑΣΕΠ, με την ΣΟΧ1/2015 ο Φορέας προσέλαβε οκτώ (8) άτομα: 2 ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας, 2 ΔΕ μαγείρων, 3ΥΕ βοηθητικών εργασιών και 1 ΔΕ βοηθός βρεφονηπιοκόμου και με την ΣΟΧ/2015 άλλα τρία (3) :1ΤΕ βρεφονηπιοκομίας, 1ΤΕ νοσηλευτικής, 1ΥΕ οικιακή βοηθός, για τις ανάγκες τόσο των Παιδικών Σταθμών όσο και του ΚΑΠΗ που εδρεύουν στον Δήμο Τριφυλίας.

Ακόμα προσλήφθηκαν τέσσερις (4) καθηγητές φυσικής αγωγής στα πλαίσια του προγράμματος «Άθληση για Όλους» στον Δήμο Τριφυλίας.

Τέλος, ο Φορέας πραγματοποιεί προσπάθειες για κάλυψη περισσότερων θέσεων μέσω προσφοράς πρακτικής άσκησης σε φοιτητές, με το πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ, με στόχο την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους Παιδικούς μας Σταθμούς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s