Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016. 1ο Forum Τουρισμού για την Τριφυλία.

Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας

Ο τουρισμός αποτελεί αναμφισβήτητα τον πιο ανταγωνιστικό και πιο ελπιδοφόρο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Η Τριφυλία μπορεί να είναι τουριστικός προορισμός.
Με αυτές τις σκέψεις η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας διοργανώνει το 1ο Forum Τουρισμού για την Τριφυλία, υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 με θέμα «Τουριστική συνείδηση και δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής», στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, ομιλητές θα είναι οι: Έλενα Γκίγκα διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Costa Navarino με θέμα «Χαμογελάω γιατί υπάρχει λόγος. Συναισθηματική νοημοσύνη και γλώσσα του σώματος». Δημήτριος Πετρόπουλος καθηγητής ΤΕΙ Καλαμάτας Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα «Συνύπαρξη αγροτικού και τουριστικού προϊόντος». Βασίλης Πουλόπουλος διδάκτωρ μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με θέμα «Τεχνολογία – τουρισμός, το αύριο είναι εδώ». Ιωάννης Κριτσωτάκης διδάκτωρ Εμπορικών Επιστημών και συγγραφέας, με θέμα «Πελάτης: ποιος είναι και πώς θα τον κερδίσω».
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί εκπρόσωποι του Υπ. Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΣΕΠΕ και όλων των φορέων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο του τουρισμού (πρακτορεία τουρισμού, καταστήματα εστίασης, καφέ, συγκοινωνιακά μέσα κ.α.).
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί μπουφέ φιλοξενίας με τοπικές γεύσεις. Όσοι παραγωγοί της Τριφυλίας επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους μέσω της χορηγίας εδεσμάτων και ποτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Κων/νο Αγγελόπουλο, Πρόεδρο της Ένωσης έως και την Κυριακή 15/02/2016. Οι συμμετέχοντες χορηγοί θα μπορούν να υποστηρίζουν τα προϊόντα τους στο χώρο φιλοξενίας και επιπρόσθετα θα προβληθούν σε γιγαντοαφίσα.
Με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη του τουρισμού στην Τριφυλία, φιλοδοξούμε την καθιέρωση του Forum ως ετήσιο τουριστικό γεγονός και την προσαρμογή του Τριφυλιακού τουριστικού προϊόντος στις νέες προκλήσεις.
Σ’ αυτή τη προσπάθεια αξίζει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Τηλ. επικοινωνίας : 2763061400 /6972055492

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s