Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο Σαράντος Κουκούμης μιλά στο Κοπανάκι. Πρόγραμμα παρεμβάσεων του ΚΚΕ εν όψει των εκλογών. 4,5,6 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα παρεμβάσεων του ΚΚΕ εν όψει των εκλογών, με θέμα: «Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», την  Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες παρεμβάσεις εν όψει των εκλογών, με θέμα «Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου. 

Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη:

·         Στις 12:00, η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Κατσά, θα περιοδεύσει στο Κέντρο της Καλαμάτας, στην οδό Αριστομένους στις 19:00 το απόγευμα.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σαράντο Κουκούμη, θα περιοδεύσει στα χωριάΑρμενιοί, Σπηλιά και Φαρακλάδα, στις 19:00 το απόγευμα.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αγγελική Ζαφείρη, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Μεσσήνης, στις 19:00 το απόγευμα.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Στέλλα Χρηστέα, θα περιοδεύσει στην Πύλο, στις 19:00 το απόγευμα.

Σάββατο 5 Σεπτέμβρη:

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουφαλάκο, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή αγορά της Μεσσήνης, στις 10:00 το πρωί.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αγγελική Ζαφείρη, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή αγορά της Καλαμάτας, στις 10:00 το πρωί.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Κατσά, θα περιοδεύσει στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, στις 10:00 το πρωί.

·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Κατσά, θα περιοδεύσει στου Χανδρινού, στις 19:00 το απόγευμα.

·         Στο Δώριο, στην καφετέρια του σταθμού, στις 20:30 θα γίνει ομιλία – συζήτηση από τον Παναγιώτη Κουφαλάκο. Θα χαιρετήσει ο Σαράντος Κουκούμης.

Κυριακή 6 Σεπτέμβρη:

·         Στο παζάρι, στο Κοπανάκι, στις 11:00, θα μιλήσει ο Σαράντος Κουκούμης.

·         Στην Κορώνη, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου, θα μιλήσει ο Αντώνης Κατσάς, στις 20:00.  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s