«ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΕΞΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Η  Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φιλιατρών – Γαργαλιάνων Κυπαρισσίας σας ανακοινώνει ότι:
η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 14 Ιούλη, εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης του Γιώργου Αλεξάτου στα Φιλιατρά, αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.
Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.
Θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Διαβάστε και ένα άρθρο του  Γιώργου Αλεξάτου για να τον γνωρίσετε καλύτερα.

Η  T.E. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (Φιλιατρών-Γαργαλιάνων-Κυπαρισσίας) τιμούν τον συγγραφέα- φιλόσοφο και αγωνιστή της αριστεράς ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΞΑΤΟ και παρουσιάζουν το βιβλίο του: «Το τραγούδι των ηττημένων. Κοινωνικές αντιθέσεις και λαϊκό τραγούδι στη μεταπολεμική Ελλάδα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών (Θερινός Κινηματογράφος) την Τρίτη 14 Ιούλη 2015 και ώρα 9:00μμ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και καλή λαϊκή μουσική! Στο τέλος της παρουσίασης θα διατίθενται τα βιβλία του συγγραφέα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΜΑΙ

Επιδιώκουν να δημιουργήσουν όρους αποσταθεροποίησης της δημοκρατίας και δεν το κρύβουν. Αν ο Τζήμερος είναι απλώς ο φαιδρός της παρέας, οι μεϊμαράκηδες και οι θεοδωράκηδες, μέσα στη φαιδρότητά τους, είναι και επικίνδυνοι. Και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αλαφιασμένοι μετά το 61,3% του δημοψηφίσματος, έχοντας πάρει το μήνυμα της ταξικής πόλωσης που εκφράζουν τα υψηλά ποσοστά του ΟΧΙ στις εργατικές – λαϊκές συνοικίες σε αντίθεση με τα εξίσου ή ακόμη πιο υψηλά ποσοστά του ΝΑΙ στα αστικά προάστια, θέτουν σε αμφισβήτηση το ίδιο το δημοκρατικό καθεστώς, έχοντας τρομάξει από την άμεση προοπτική να συνδεθεί η αντίθεση «μνημονιακή – αντιμνημονιακή πολιτική» με το «εντός ή εκτός του ευρώ και της Ε.Ε».

Αρνούνται στον ελληνικό λαό και την εκλεγμένη κυβέρνησή του οποιαδήποτε επιλογή μπορεί να ακυρώσει τον στρατηγικό προσανατολισμό του ελληνικού κεφαλαίου για πρόσδεση στη νεοφιλελεύθερη ευρωπαϊκή συμμαχία, παραβλέποντας ότι ο ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε ούτε για την ένταξη στην ΕΟΚ ούτε για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ ούτε για το ευρώ.

Έχουν αρχίσει επικίνδυνα παιχνίδια με τη φωτιά, ανάλογα μ’ αυτά που παίχτηκαν στην Ουκρανία και παίζονται επί σειρά χρόνων στη Βενεζουέλα.

Η υπεράσπιση της δημοκρατίας, της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, γίνεται για μια ακόμη φορά υπόθεση της Αριστεράς και των εργαζόμενων λαϊκών κοινωνικών δυνάμεων. Τώρα συσπειρωνόμαστε και επαγρυπνούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s