7.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ, AΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ …

Την αποστολή μας σαν άνθρωποι.

Συγκεντρώθηκαν 7.000 ευρώ για τη θεραπεία της Φιλιατρινής

Γράφτηκε από τον 

  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Συγκεντρώθηκαν 7.000 ευρώ για τη θεραπεία της Φιλιατρινής

Ποσό 7.000 ευρώ είχε μαζευτεί μέχρι τη Δευτέρα από συλλόγους των Φιλιατρών για να στηρίξουν οικονομικά μια 47χρονη συμπολίτισσα τους που χρήζει άμεσης ιατρικής θεραπείας για την οποία απαιτούνται συνολικά 12.000 ευρώ.

Θετική ήταν η ανταπόκριση των Φιλιατρινών στον έρανο που έκανε ο Ομιλός Δράσεων και Πολιτισμού για αυτό το σκοπό, καθώς συγκεντρώθηκαν 2.480 ευρώ. Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος σημειώνει:

«Μπορεί τα άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για έρανο να ήταν λίγα, ήταν όμως αρκετά για να γυρίσουμε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και να εισπράξουμε, πέρα από το χρηματικό ποσό των 2.480 ευρώ, την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση όλων των Φιλιατρινών οι οποίοι για μια ακόμα φορά απέδειξαν ότι στα δύσκολα είμαστε μια γροθιά. Πολλοί μας περίμεναν, άλλοι όχι. Οι περισσότεροι όμως ήταν ενήμεροι για το πρόβλημα της κοπέλας, δείχνοντάς μας τη μεγάλη τους ευαισθησία. Δεν αρνήθηκε κανείς. Αλλοι μας καλούσαν φωνάζοντάς μας στο δρόμο για να μας δώσουν λίγα ευρώ από το υστέρημά τους, Μπράβο σε όλους. Ο Ομιλος κατέθεσε τα χρήματα τη  Δευτέρα το πρωί, και το μεσημέρι είχαν μαζευτεί 7.000 ευρώ τα οποία και στείλαμε ως προκαταβολή στο νοσοκομείο».

Κ.Μπ.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/64621-eranos-therapeia-filiatrinis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s