ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Τα παιδιά του Δωρίου στην αεροπορική επίδειξη

Γράφτηκε από τον   στην  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τα παιδιά του Δωρίου στην αεροπορική επίδειξη

Τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Δωρίου είχαν την τύχη να δουν χθες την επίδειξη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-6Α της ομάδας «Δαίδαλος», στο Πολεμικό Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Κι εξέφρασαν στην «Ε» το θαυμασμό τους, ενώ κάποια απ’ αυτά δήλωσαν πως θέλουν να γίνουν πιλότοι.

 Ο Ερμάλ από το Ψάρι, μας είπε ότι του άρεσε «όταν πήγαινε ψηλά ευθεία» και παρατήρησε: «Δε φοβάμαι, θέλω να γίνω πιλότος». Ο Εμάνουελ από τον Αγιο Γεώργιο. ανέφερε πως του άρεσε «όταν πήγαινε πολύ γρήγορα» και σημείωσε: «Ωραίο είναι να είσαι πιλότος, αλλά θέλω να γίνω δικηγόρος».

Ο Μάριος από το Χρυσοχώρι, είπε ότι θαύμασε «τα κόλπα που έκανε» και παρατήρησε πως «καλό είναι να είσαι, αλλά θέλω να γίνω γιατρός». Από το Δώριο η Τζούλια, μας απάντησε πως της άρεσαν «τα κόλπα που έκανε» και δήλωσε: «Φοβάμαι, θέλω να γίνω ηθοποιός».

Ο Παναγιώτης εξέφρασε το θαυμασμό του «όταν πήγαινε ευθεία ανάποδα» και σημείωσε: «Δε φοβάμαι, θέλω να γίνω πιλότος. Μαθαίνω από τον κύριο Θωμά το δάσκαλό μου». Η Χαρούλα μας είπε ότι της άρεσε, «με τα κόλπα που έκανε και που πήγαινε ανάποδα» και παρατήρησε: «Μου αρέσει να γίνω αεροσυνοδός, αλλά φοβάμαι».

Γ.Σ.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/47914-dwrio-epideixi

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s