Να ξανάρθει η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στο Κοπανάκι.

Γιατί παρά τις κινητοποιήσεις ενημέρωσης και της Δημοτικής μας ενότητας και του συλλόγου γυναικών «Καλλιπάτειρα» αλλά και του Kopanakinews, αρκετές κυρίες δεν το έμαθαν.Φωτογραφία του Kopanakinews Dimitris Giannopoulos.

Πάντως κατά το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2014 η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας προσέφερε στο Κοπανάκι ιατρικές εξετάσεις για τις γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Αετού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, άκρως πολύτιμες. Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία ανήκει στον υπεύθυνο της Δημοτικής Ενότητας Αετού κ. Μερκούρη Ιωάννη, χαιρετίσθηκε από μεγάλο αριθμό γυναικών. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά με τις παθήσεις του μαστού περισσότερες από ογδόντα (80) γυναίκες, οι οποίες θα μπορέσουν να παραλάβουν τα  αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων μετά από ένα δίμηνο περίπου από το Δημοτικό κατάστημα Κοπανακίου.
Αναμφισβήτητα η πρωτοβουλία του κ. Ιωάννη Μερκούρη είναι αξιέπαινη, ενώ, παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής. 
Πληροφορούμαστε μάλιστα ότι προγραμματίζονται και άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “Να ξανάρθει η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στο Κοπανάκι.”

  1. Χαρά και ικανοποίηση δημιουργεί η επίτευξη του προληπτικού προγράμματος απο την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας. Επειδή «Αρχή ήμισυ παντός» το ΙΑΚ ΙΛΙΟΥ, διεκδικεί μέρος αυτής της χαράς, επειδή συνέβαλλε και αυτό στην υλοποίησή του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s