ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΗΛΙΑ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ …ΚΟΛΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ …ΟΜΟΦΩΝΑ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.

Αναθέσεις «κάργα»!
Παρά τα όσα συμβαίνουν με την οικονομική κατάσταση και τη λαίλαπα από ελέγχους και έρευνες για τα οικονομικά των ΟΤΑ και τη διαχείρισή τους, η νοοτροπία και πολιτική πρακτική- και- στο Δήμο Τριφυλίας δεν έχει, ούτε στο ελάχιστο, αλλάξει!
Αναθέσεις «κάργα»! Άλλοτε από τον ίδιο το δήμαρχο, με αποφάσεις που υπογράφει και άλλοτε από την Οικονομική Επιτροπή, με αποφάσεις που λαμβάνει και, μάλιστα, ομόφωνα!  
Η.Γ.
 
Κατατμήσεις
Ερώτηση-παρέμβαση για το εάν είναι κατάτμηση η απευθείας ανάθεση έργου σε συγκεκριμένη Τοπική Ενότητα της Δ.Ε. Αυλώνος έκανε προχθές στην Οικονομική Επιτροπή ο Γιάννης Μερκούρης, σημειώνοντας πως έχουν πάρει αποφάσεις για αγροτική οδοποιία συνολικά για τη Δ.Ε. Αυλώνος.
Δεν είναι κατάτμηση, είπε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και πρόσθεσε πως αυτή είναι η εισήγηση από Τεχνική και Οικονομική Υπηρεσία.
Βεβαίως, κανέναν δεν έπεισε αυτή η απάντηση, αλλά όλοι ψήφισαν θετικά. Αλήθεια, ποιος λέει ότι η κάθε υπηρεσία, εν προκειμένω η Τεχνική και η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, έχει το αλάθητο του Πάπα ή ποιος μπορεί να πείσει και τους συμβούλους και, κυρίως, τον κόσμο, ότι δε δέχονται, αποδέχονται και κάνουν εισηγήσεις σύμφωνα και με τις βουλές των πολιτικών προϊσταμένων του Δήμου;
Και επί του συγκεκριμένου: Μπορούν οι υπηρεσίες, Τεχνική και Οικονομική, με φαρδιές πλατιές τις υπογραφές των υπηρεσιακών προϊστάμενων τους, παρακαλώ πολύ, να διαβεβαιώσουν πως δεν πρόκειται για κατάτμηση, π.χ., όταν για μία συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα δίδονται με απευθείας ανάθεση έργα αγροτικής οδοποιίας για κάθε μία από τις Τοπικές της Κοινότητες;
Η.Γ.

Έβρεχε, αλλά κόψανε το νερό στα Φιλιατρά!
Διακοπή στην υδροδότηση της πόλης των Φιλιατρών είχε προγραμματιστεί και αναγγελθεί για χθες το πρωί. Χθες το πρωί, όμως, στα Φιλιατρά έβρεχε και, ως εκ τούτου, ήταν αδύνατο να εκτελεστούν εργασίες στο δίκτυο της ύδρευσης. Ωστόσο, η διακοπή έγινε και αυτό προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων.
Δεν είχαν άδικο που διαμαρτύρονταν και με τα πολλά, ο Δήμος έδωσε ξανά νερό στο δίκτυο!
Η.Γ. – See more at: http://www.tharrosnews.gr/articles/%CE%B1%CE%B4%CE%B9%

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s