ΕΝΑ …ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

100_3760Αγαπητέ Δημήτρη, 

Πράγματι η πολιτιστική εκδήλωση του Κοπανακίου ήταν καταπληκτική και σε όγκο και σε κέφι. Αυτό μάλιστα περίτρανα επιβεβαίωσε η εικόνα του KOPANAKI NEWS, η δική σου εικόνα, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα και στη διαφήμιση και προβολή της εκδήλωσης. Θα ήθελα, λοιπόν, να σε συγχαρώ και να σε ευχαριστήσω δημόσια, αφού χάρις σε εσένα ενημερώνονται έγκαιρα και άμεσα οι απανταχού της γης συγχωριανοί μας για τα συμβαίνοντα κάθε φορά στον τόπο καταγωγής τους.

Φιλικά,
Γιάννης Μερκούρης

Σημείωση …bloger: Μα τι ζητάω ο άνθρωπος; Μια ζεστή κουβέντα, για τις δεκάδες  ώρες που αφιερώνω σ΄αυτή την προσπάθειά μου, που έχει σαν επίκεντρο τον πρώην Δήμο Αετού. Βάζω και τα …δικά μου, αλλά τι να γίνει, ο καθένας έχει και τις αδυναμίες του. Σ’ ευχαριστώ Γιάννη μου, για το κουράγιο που μου δίνεις να συνεχίσω.

ΥΓ: Ήρθε και …έδεσε το σημείωμά σου φίλε Γιάννη, με τις …αρκετές ευχαριστίες που πήρα, προχθές στην συνάντηση των αποφοίτων της τάξης του 1974 του 6ταξίου Γυμνασίου Κοπανακίου.

One thought on “ΕΝΑ …ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”

  1. Αγαπητέ φίλε Δημήτρη.
    Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο στα ωραία λόγια του αγαπητού Γιάννη Μερκούρη, παρά μόνο να σου πω ένα απλό και ταπεινό «ευχαριστώ» από τα βάθη της καρδιάς μου για την ΜΕΓΑΛΗ προσφορά σου χάρη της οποίας βρίσκομαι νοερά μεν αλλά τόσο ζωντανά κοντά στους συχωριανούς, συγγενείς και φίλους μους σε καθημερινή βάση.
    Να σε έχει ο Θεός πάντα γερο και δυνατό.
    Θέμης Γκούντρας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s