Εχθές στο δεύτερο Συμβούλιο έγινε ο χαμός. Εσύ που ήσουν; (Διακόπηκε το 2ο Συμβούλιο).

Μάλιστα αυτό το e-mail μου έστειλαν πρωί-πρωί και άντε εγώ να προσπεράσω το θέμα και να φανώ …απληροφόρητος. Είπα χθες να είμαι στο συμβούλιο …ωσεί …απών, για λόγους διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη παρέμβαση στις υπηρεσίες του Δήμου ενός αναρμόδιου. Θα έπιανα και τον Δήμαρχο να τον ενημέρωνα για το θέμα και τέλος.  Αλήθεια Δήμαρχε, επειδή ο Ηλίας ο Γιαννόπουλος σου κάνει κριτική και μάλιστα αυστηρή, θα απαγόρευες στους γραμματείς  σου, να πάψουν να του στέλνουν δελτία τύπου και προσκλήσεις; Εννοείται πως όχι, γιατί δεν στο επιτρέπει η Δημοκρατική σου αγωγή και γιατί άλλο προσωπικές διαφορές και άλλο ενημέρωση. Θα ήταν και ασέβεια στους χιλιάδες αναγνώστες του Θάρρους, όπως είναι ασέβεια στα 3.500 καθημερινά κλικ (μ.ο) που δέχεται το kopanakinews.

Aλλά ας συνεχίσω  επί των γεγονότων. Τα πραγματικά περιστατικά, δηλαδή η ψήφιση του ισολογισμού με όλες τις θέσεις των συμβούλων, θα σας τις δώσω μέσα από το ρεπορτάζ του Κώστα Μπούρα στην Ελευθερία. Για τον χαμό στο …ίσωμα, Δημάρχου, Ανδρινόπουλου, Τσίγγανου και Πετρόπουλου, περί διορισμό Δικηγόρου  προσλήψεις και διακοπής του συμβουλίου,  θα τα αντιγράψω από όποιον τα γράψει  πιο πιπεράτα -είχα αποχωρήσει και δεν το …έζησα- για τον  άλλο χαμό όμως οφείλω να σας τα πω  … χοντρικά.

Έβαλε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, στην αρχή του 2ου συμβουλίου,  ένα προσωπικό θέμα -ένα θέμα καθαρά ενδοπαραταξιακό- διαμαρτυρήθηκε δηλαδή γιατί στην γιορτή της 25ης Μαρτίου, δεν του δώσανε να καταθέσει στεφάνι. Μέγα θέμα και …χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Ο υπεύθυνος Δημοτικός σύμβουλος πρώην Δήμου Αετού Γιάννης Μερκούρης, του απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό και τότε ο πρόεδρος …απαίτησε να αλλάξει ο κανονισμός. Το τι  επακολούθησε ήθελε κάμερα για να αποτυπωθεί και εγώ την είχα αποσυνδέσει. Αλλά ακούστηκαν κωμικοτραγικά πράγματα. Ο πρόεδρος  απαιτεί …μικρόφωνα και προσφωνήσεις και πουλάει …μαγκιές, σε συμπολίτες μας. Να πληροφορήσω λοιπόν  τους συμπατριώτες μας,  ότι για ότι τους απασχολεί, αρμόδιοι είναι οι πρόεδροι των Δημοτικών κοινοτήτων και ο Γιάννης Μερκούρης. Ο ρόλος του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, εκτός συμβουλίου, είναι καθαρά …διακοσμητικός.  

 

P1010586P1010587P1010588P1010590P1010591P1010592P1010593

2 σκέψεις σχετικά με το “Εχθές στο δεύτερο Συμβούλιο έγινε ο χαμός. Εσύ που ήσουν; (Διακόπηκε το 2ο Συμβούλιο).”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s