ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΟΣ ΚΑΙ …ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Πρώτα να σας δώσω το  σχόλιο του αναγνώστη μας -ακριβώς  όπως το ανέβασε στο Kopanaki news- για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. 

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με τα προβλήματα που σας βασανίζουν καθημερινά για τον τόπο μας και σε επέκταση για όλη την Ελλάδα?

 Στο Κοπανάκι την τελευταία δεκαετία γίνονται πολλά παράξενα και όλοι εθελοτυφλούμε,είναι στην φύση την δική μας και μόνο ή είναι στην φύση του λαού μας αυτή η συμπεριφορά? Έχει να κάνει με τους βολεμένους ή και σε όλους μας αρέσει να ‘’χα’ι’δευόμαστε’’?
Θα παραθέσω εδώ 10 (Δέκα) Σημαντικά γεγονότα που κατακρεούργησαν το παρών και το μέλλον του χωριού, δέκα γεγονότα από τα πολλά που συνέβησαν και σίγουρα ξέρουμε τα μισά… Απο ‘’καθαρή’’ συμπτωση και τα δέκα έγιναν υπο την τελευταία Οκταετία του Καποδιστριακού δήμου Αετού.
1. Δυστιχώς έκλεισε το Γυμνάσιο Κοπανακίου για 3-4 λιγότερους μαθητές.Οι λύσεις ήταν πολλές και εφικτές για να μείνει ανοιχτό,να μεταφέρουμε τα παιδιά που πήγεναν στο γυμνάσιο Κυπαρισσίας απο τα πλατάνια-αυλώνα-αετό, ή να γράφονταν στο γυμνάσιο κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας συγχωριανοί μας εως ότου έρθει η επόμενη τάξη απο την έκτη δημοτικού όπου ο αριθμός τους ήταν μεγάλος και θα κάλυπταν τις απαιτήσεις για 3 χρόνια ακόμα και ούτο καθεξής.Δεν μπήκαν στον κόπο κάν να μελετήσουν κάποιο τέτοιο σχέδιο διάσωσης οι τοπικοί Άρχοντες. (Τ.Δήμαρχε ακούς ?)
2. Το τέρας του βιολογικού καθαρισμού. Αυτή η τεράστια αποτυχία της ολοκλήρωσης του έργου (που όλοι μας το γνωρίζαμε απο την αρχή ότι δν πρόκειτε να ολοκληρωθεί αλλα όπως έλεγαν οι τοπικοί άρχοντες ‘’αφου υπάρχουν τα χρήματα, να μην τα πάρουμε?’’) Αυτό το τέρας λοιπόν άφησε πίσω του τεράστια καταστροφή στο τοπικό οδικό μας δύκτιο.Οι κεντρικές αρτηρίες μέχρι και τα δρομάκια του χωριού έχουν γεμίσει τεράστιες λακούβες και καθημερινά εμφανίζονται και άλλες,υπάρχουν σημεία που ο δρόμος είναι απροσπέλαστος απο οχήματα.Ας μην κρατάμε άλλο κλειστά τα μάτια στην θέα αυτής της καταστροφής.Σημειωση : Στην γωνία του Αναγνωστόπουλου(καφέτερια Νοτος) καθώς λάμβαναν μέρος οι εργασίες για τον βιολογικό καθαρισμό,έκανε ΠΑΤ το σκατό και οι εργάτες πετάχτηκαν στο δρόμο μέσα απο την γράνα που είχαν ανοίξει για να περάσουν τις σωλήνες και δεν ήθελαν να συνεχίσουν.Έφτασε αμέσως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ένας εκ των αντιδημάρχων και επέμειναν να συνεχιστούν οι εργασίες.(Μάρτυρες οι ίδιοι)
3. Υποσχεσεις και πελατιακές σχέσεις. Απο την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε η συγκεκριμένη παράταξη και πριν ακόμα αναλάβει ‘’δράση’’,κανόνισε (συμφώνισε) ποιοί θα γίνουν αντιδημάρχοι και ποιοί προέδροι του δημοτικού συμβουλίου.Φυσικά κινήθηκαν στις τάσεις της εποχής μιάς και ήταν πανελλαδικό το συγκεκριμένο κακό φαινόμενο,δλδ να ‘’διορίζονται’’για συγκεκριμένο χρόνο αντιδημάρχοι και προέδροι.ΜΗΠΩΣ λέω μήπως ήταν καλύτερο να αναλάβουν αυτές τις θέσεις άνθρωποι με βάση την ικανότητα τους στο να κάνουν καλό και ΟΧΙ στην ικανότητα τους να ‘’χα’ι’δεύονται’’(όπως λέω και στον τίτλο)?
4. Ανάπλαση και συντήρηση του γυνμάσιου Κοπανακίου.Τεράστιο κόλπο που θα το ζήλευαν και οι ληστές του καζίνο της Μελβούρνης, έγινε καθώς ο Δήμαρχός μας, ζήτησε χρήματα για να φτιαχτεί το σχολείο μας ενώ το σχολείο δεν θα λειτουργούσε και το ήξερε καλά αυτό.Τα χρήματα ήρθαν (εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ),ο εργολάβος ανάλαβε το έργο με καλή έκπτωση,το κτίριο αλλα και ο εξωτερικός χώρος αναπλάθηκαν (μαύρα χάλια), όσοι ντόπιοι μαστόροι δούλεψαν αγανάκτισαν να πάρουν τα χρηματά τους απο τον εργολάβο (χρωστάει ακομα σε κάποιους)….και το σχολείο δεν άνοιξε ΠΟΤΕ. Συγνώμη ανοίγει σε κάθε εκλογές για να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα(κλείνω και το μάτι τώρα αλλα δεν με βλέπετε). ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ
5. 6. Και 7. Η ανάπλαση της πλατείας και των πεζοδρομίων, (5) Καλή η προσπάθεια του για να ‘’κουμπώσει’’ τους εποφελούμενουν ψηφοφόρους και για τις επόμενες εκλογές αλλά λογάριαζε χωρίς τον Καλλικράτη.(Τι να πώ,συμβαίνουν αυτά)… (6) Έγινε πλατεία ο πεζόδρομος στιν κάτω μερία της πλατείας,αγκάλιασε τα κτίρια που βρίσκονται σε εκείνη την πλευρά η πλατεία.(όπως άκουσα απο κάποιον γνωστό ‘’αν αποφασίσει να γκρεμίσει το σπίτι ο ζβίγκος θα έχουμε πλατεία με δόντια’’ ο νοών….νοείτω).Και να ρωτήσω εγώ τώρα, αν χρειαστεί να επέμβει ένα ασθενοφόρο ή η πυροσβεστική στα σπίτια και τα καταστήματα που τους στερήσατε τον δρόμο τι θα κάνουμε τοτε? Ξέρετε ότι είχε παρθεί 80.000 ευρώ δάνειο προ 2-3 χρόνων για να φτιαχτεί ο πεζόδρομος? Ξέρετε ότι αυτός ο δρόμος εξυπηρετούσε όλο το χωριό μιας και η σηματοδότηση που εκγαταστάθηκε αναγκάζει τα οχήματα να κάνουν τον γύρω της πλατείας για να επιστρέψουν στο πάνω απο τις γραμμές χωριό?Είναι και άλλα πολλά, τα ξέρετε … (7) Η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων τα οποία έχουν μείνει με τα τσιμέντα και είναι άκρως επικίνδυνα,τερατώδης αποτυχία που πρέπει να ζούμε χρόνια τώρα με αυτην…Θα μπούν κάποια στιγμή οι πλάκες στην θέση τους, έχουν γίνει για τον κάθε επιτήδειο εκεί που βρίσκονται παρατημένες και τις έχουμε χρυσοπληρώσει?. Εντάξει,μεγάλωσαν τα πεζοδρόμια στις εισόδους 3-4 μαγαζιών,το καταλάβαμε, Ε και?ΕΚΤΡΩΜΑ,μας πήρανε χαμπάρι,φάτε τσιμέντα τώρα.(Συγνώμη ξέχασα να πω οτι μερικοί απολαμβάνουν πλατεία και εκει που έπρεπε να είναι πεζοδρόμιο,οι υπόλοιποι φάτε τσιμέντο!)
8. Τεράστια η συμβολή του δήμου μας στην μείωση της προσέλευσεις του κόσμου στο Κυριακάτικο παραδοσιακό μας παζάρι και στο να ‘’πεθάνει’’ το χωριό και τα καταστήματα που βρίσκονται πάνω απο τις γραμμές μιας και α)έκανε το παζάρι ‘’σκορπια διαδήλωση’’ απο την στιγμή που το κατέβασε απο την πλατεία και το έστειλε στα στενάκια και β)πέθανε το ‘’πάνω’’ χωριό αφού έκλεισε τον κεντρικό δρόμο που πέρναγαν εκατοντάδες οχήματα κάθε Κυριακή. Οι δικαιολογίες πάνε και έρχονται,τάχα μου ότι οι παζαριώτες χαλάνε την πλατεία με την χρήση που κάνουν,λές και αυτά τα καταστήματα που την χρησιμοποιούν τώρα δεν την χαλάνε.(Την έχουν τρυπήσει,έχουν τοποθετήσει πάτωμα,παραβαίνουν τα μέτρα που πληρώνουν και που δικαιούνται,στηρίζουν ομπρέλες απο τα δέντρα και απο τα κολωνάκια για τα φώτα, και πολλά άλλα….Αλλά).
9. και 10. Γίναμε ‘’Ρίπεσι’’, έφυγαν όλες οι υπηρεσίες απο το χωριό μας και δεν λέω ότι δεν θα έφευγαν,αλλα έφυγαν χωρίς ίχνος αντίστασης ενώ υπάρχουν παραδείγματα ότι αλλου τις κράτησαν (βλέπε γειτονικό Δωριο). (9) Χάσαμε αμαχητί το ταχυδρομείο μας Αχ…. (10) Εφυγε και η μοναδική τράπεζα που μας εξυπηρετούσε Ωχ… (στο γειτονικο Δώριο ενδυναμώθηκε και το ταχυδρομείο και η τράπεζα … )
Χωρις Σχολείο πιό είναι το μέλλον μας?
Χωρις τράπεζα ή ταχυδρομείο τι δαπάνη χρειάζετε να κάνουμε για να πάμε στο Δώριο ή την Κυπαρισσία για να συναλλαγούμε? Πόσο άγχως βάζει κάτι τέτοιο στα γερόντια μας,σε τι ταλαιπωρία τα μπλέκει?
Πότε θα αποδοθεί δικαιωσύνη για τους δολοφόνους του χωριού μας ? (Συγνώμη ξέχασα εμείς χα’ι’δευόμαστε σε αυτούς που μας εκτελούν)
Θα μας δώσει κάποιος απαντήσεις κάποια στιγμή?
Τα έργα στην πλατεία, στα πεζοδρόμια , βιολογικό καθαρισμο , γυμνάσιο τα οποία κόστισαν στον ελληνικο λαό πάνω απο 2 εκατ.ευρώ και δέν καταφέρατε να ολοκληρώσετε ούτε ένα, ήταν τόσο αναγκαία τελικα? (και αν κάποιο νομίζετε ότι έχει παραδωθεί προς χρήση, ρωτήστε καλύτερα την τεχνικη υπηρεσια δημων και κοινοτητων.)
Τελευταία ερώτηση : Αυτό το γήπεδο 5Χ5 και το μπασκετάκι,εκεί δίπλα στις γραμμές του τρένου είναι δημοτικό? Σε ποιόν ανήκει? Ποιός το συντηρεί? Έχει παραδωθεί σαν έργο? (Η πορτα του είναι παραβιασμένη και η πληροφόρηση μου λεεί ότι δεν θα παραδωθεί ποτέ). ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ αυτή τουλάχιστον η ερώτηση να απαντηθεί γιατί έχει να κάνει με την σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών,των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
Πολιτεία και Δίκαιο είμαστε εμείς (Πλάτωνας)
Μήπως τελικά πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας γενικά ?

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ……ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ;)

Μου ρίχνεις ευθύνες που δεν έχω, και ξεχνάς τους αγώνες που έχω κάνει για να μην φύγουν οι υπηρεσίες από το Κοπανάκι, τέλος βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για πολλά θέματα. Φυσικά θα το κάνω άρθρο – άλλοι αποφεύγουν να εκτεθούν και γράφουν ανώνυμα- αλλά θα πάρεις και πολλές …πληρωμένες απαντήσεις. Μόνο που όλα αυτά θέλουν χρόνο και κόπο και αυτές τις ημέρες έτρεχα και παιδεύομαι ακόμα με τα καρναβαλικά. Ένα μόνο δεν κατάλαβα, για πιο πράγμα να αλλάξω άποψη; Προφανώς -εμμέσως πλην σαφώς- υπονοείς προσωπικές  μου σχέσεις, που επηρεάζουν τις θέσεις μου.

  • Αγαπητέ συμπατριώτη
   Κατανοώ απόλυτα τη πικρία σου για τα όσα τραγικά λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στην πάλαι ποτέ ανθούσα κωμόπολη Κοπανακίου,την κοινή μας πατρίδα. Ίδια οργή και αγανάκτηση αισθάνομαι και εγώ και την έχω διατυπώσει με οξύ τρόπο στο φιλόξενο βήμα του blog το οποίο και αδικείς κατάφωρα με όσα γράφεις. Ειδικότερα η ακροτελεύτια φράση σου ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ” είναι υπέρ το δέον προκλητική. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος αν και δεν έχει ανάγκη τον δημόσιο έπαινο επιτελεί έργο μοναδικό για την περιοχή μας. Εάν δεν υπήρχε η απομόνωσή μας θα ήταν ολοκληρωτική! Επίσης παρατηρώ πως εστιάζεις την πολεμική σου στους πιο πρόσφατα διατελέσαντες δημοτικούς άρχοντες. Δεν νομίζω πως προσωποποιούνται ευθύνες και μάλιστα στην ολότητά τους όπως προσπαθείς να το εμφανίσεις. Πιστεύω πως η απόδοση ευθυνών για όσα εγκλήματα έχουν συντελεσθεί
   ότι είναι διαχρονική. Κυρίως όμως η ερημοποίηση επήλθε από την διακυβέρνηση των μνημονιακής πολιτικής ανάλγητων κυβερνώντων που οδήγησαν την κοινωνία σε γενοκτονία. Ελπίζω να μην υπήρξες ψηφοφόρος τους. Αν και πολύ φοβάμαι πως δύσκολα μπορεί να αποκρυβεί η συνένοχή σου!
   Υ.Γ Τους”άσπονδους” γείτονές μας μην τους μακαρίζεις και τόσο γιατί επέρχεται οσονούπω και η δική τους απογύμνωση υπηρεσιών. Το ” καλό μας ” Μνημόνιο φρόντισε γι αυτό!

   Σχόλιο από Συνδημότης | Μαρτίου 19, 2013 

 1. Σου οφείλω μια μεγάλη συγνώμη Δημήτρη, το ”μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας” δεν αναφέρετε σε εσένα,αναφέρετε στους αναγνώστες και στους συγχωριανούς μας.Για εσένα πήγαινε το ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ……ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ” και φυσικά το έγραψα για την φιλία σου με τον τ.Δήμαρχο.Περιμένω την δημοσίευση του άρθρου με σκοπό να πάρουμε κάποιες απαντήσεις και να δούμε την απήχηση που θα έχει το θέμα,σε λίγες μέρες θα δημοσιευθεί και από τοπικές εφημερίδες (Θάρρος-Ελευθερία) αλλά και σε επιλεγμένα blogs.
  Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την απάντηση και για την φιλοξενία σου, Αγαπητέ συμπατριώτη σε ευχαριστώ και εσένα για τα σχόλια σου.

  Σχόλιο από kopanakeos | Μαρτίου 19, 2013 | 

  3. Άντε να δημοσιευθεί και αλλού, να δούμε και την υπογραφή σου.

Έγιναν 10 πράγματα επί Καποδιστριακού Δήμου ή μάλλον τα περισσότερα ξεκίνησαν τότε, αλλά …

1 και 4. Έκλεισε το Γυμνάσιο Κοπανακίου για 3-4 μαθητές και εσύ ρίχνεις ευθύνες στον Τ. (τέως) Δήμαρχο.  Δηλαδή ο σημερινός Δήμαρχος  δεν  ήξερε τι  έπρεπε να κάνει; Ο τ. αντιδήμαρχός μας δεν ήξερε τι έπρεπε να γίνει και αν ήταν τόσο απλή η όχι η λύση; Προτείνεις δηλαδή να κάναμε απάτη για να κρατήσουμε το σχολείο. Αλλά στο 4, ανάμεσα στα άλλα που παραθέτεις, είσαι σίγουρος ότι ο τέως Δήμαρχος ήξερε ότι θα κλείσει το σχολείο και παρ΄όλα αυτά το ξεκίνησε.  Άραγε έχει προφητικές  ιδιότητες; Μήπως αν δεν άλλαξε ο Καλλικράτης, να είχε λύσει το πρόβλημα; Θα μου πεις γιατί δεν το έλυσε απ’ έξω; Τον κατηγορείς γι΄αυτό;  Αλλά τι άλλο ξέρεις για το κτήριο στο Κοπανάκι; Ξέρεις ότι είχε κλείσει με τους σεισμούς;  Ότι σε λίγο θα στεγάσει το νηπιαγωγείο, ότι γίνονται εκδηλώσεις στο αμφιθέατρό του; (Αλλά θα συνεχίσω, αφού δω και εγώ αντιδράσεις από τον κόσμο μας).

2. Τι ξέρεις για το …τέρας της αποχέτευσης και γενικά για τέρατα; Ξέρεις τίποτα για τις 2 δημοπρασίες που  έγιναν μετά …Δριμή; Ξέρεις για την πρώτη με έκπτωση …67%; Ήταν δυνατόν να γίνει σωστό έργο με τέτοια έκπτωση; Γιατί δεν άφησαν τον αντιδήμαρχο έργων να την καταγγείλει; Γιατί και ποιοι δεν τον άφησαν να την φέρει υπό την επίβλεψη του Δήμου  Τριφυλίας; Παπ… Μέντολες ξέρεις, όπως και δεν ξέρεις για την δεύτερη δημοπρασία για την μονάδα επεξεργασίας με …0% έκπτωση, από παράτυπη επιτροπή -ναι αντί για 7μελης ήταν τριμελής και σταμάτησε το έργο και οι ευθύνες είναι της περιφέρειας- και απορώ πως κάθεσαι και γράφεις με τόση ασχετοσύνη που έχεις.

3. Άλλα ντάλων τα ξέρεις. Και συμφωνίες έγιναν και συμφωνίες δεν τηρήθηκαν. Σφαγή έγινε για τις θέσεις και εκβιασμοί έγιναν και άστα να πάνε στον διάβολο. 5,6,7 …πάω για ύπνο με …κούρασες, θα τα ξανά πούμε αργότερα. Που να κοιμηθώ με τον μπελά που μου έβαλες.

5,6,7. Η πλατεία -που την είχε φτιάξει ο Μπάμπης- είχε γίνει …κώλος από τους μανάβηδες και γενικώς από τους πραματευτάδες, αλλά δεν τους κατηγορώ, γιατί  έτσι μπορούσαν  να δουλέψουν και ξαφνικά στην Ελληνική επικράτεια εμφανίστηκε το πρόγραμμα «Θησέας»,  που έλεγε φτιάξτε έργα να πάρουμε χρήματα από την Ευρώπη να γίνει ανάπτυξη. Γιατί λοιπόν να μην αναπλάσουμε και εμείς το κέντρο του Κοπανακίου; Παντού αναπλάσεις έκανε ο Δριμής, σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα, να μην έκανε και κάτι στο Κοπανάκι; Τον κατηγορούμε που ήτανε μάγκας και έφτιαξε μελέτες και έγιναν έργα στον τόπο μας; Εδώ σήμερα, γίνετε πλατεία στο …Περδικονέρι, για να γίνει …τζέρτζελο και τσινάμε γι΄αυτό που έγινε στο Κοπανάκι;  Τώρα το …αγκάλιασμα και τα υπονοούμενα για το μαγαζί της Νάντιας, είναι εξαιρετικά κακόβουλα και αυτό φαίνεται από την αναφορά σου στο …3 πόντων πάτωμα.  Έχεις πάει στην Κυπαρισσία και στα Φιλιατρά να δεις τα …σπίτια που έχουν κτίσει οι μαγαζάτορες επάνω στις πλατείες;

Η συνέχεια θλιβερή.  Ο «Θησέας» έκανε στάση πληρωμών, ο εργολάβος προσέφυγε στην δικαιοσύνη εναντίων του Δήμου μας και πήρε τα …ούτε ευρώ -(εδώ ας αναρωτηθούν κάποιοι γιατί ακόμα και σήμερα κάποιοι εργολάβοι κάνουν κατασχέσεις στα χρήματα των Δήμων)- τα πήρε όμως στην πορεία από τον ¨Θησέα» που ξανάνοιξε (-αυτά τα λεφτά φαινόντουσαν ότι χρώσταγε ο Δήμος μας και ο καθένας έλεγε μαλακίες-) και το έργο έκλεισε για τον εργολάβο. Τώρα αν το έχουν παραλάβει  ή όχι, είναι θέμα ενδιαφέροντος από την νέα δημοτική αρχή. Λογικά το έχουν παραλάβει. Γιατί δεν το ολοκληρώνουν; Πάλι  λόγω ενδιαφέροντος, αλλά για άλλα πράγματα. Πως δηλαδή θα  λεηλατήσουν τα χρήματα του Κοπανακίου και γενικά του Δήμου Αετού και να τα στείλουν στην Πρωτεύουσα. Μη μου πεις ότι δεν έχουν 5-10 χιλιάδες για να γίνει η πλακόστρωση και το 5χ5 -εδώ εντάσσεται και η τελευταία σου ερώτηση-. Το γράφω για τελευταία φορά, δεν υπάρχουμε στον νέο Δήμο Τριφυλίας, δεν μας βλέπουν ή μάλλον βλέπουν κάποιους εργολάβους. Φτιάχνουν εργάκια  στα μέτρα τους.

Να σου απαντήσω και για τα ασθενοφόρα και το γύρω-γύρω στην πλατεία; Η΄να σου γράψω για την νέα -επί Δριμή φυσικά- διάβαση της Σιδηροδρομικής γραμμής, που έχει κάνει …περίπατο την επίσκεψη στην πάνω πόλη. ‘Αντε να χρειάζονται 2-3 πινακίδες, αλλά ούτε αυτές είναι ικανοί να βάλλουν.  Οπότε την επόμενη φορά να απευθυνθείς στους πραγματικούς φταίχτες και φυσικά και στον Δριμή σε ότι θα του αναλογεί. (Έχει και συνέχεια, απλά πάω …βόλτα)  

Σας χρωστάω τον …επίλογο, αλλά προσωρινά  …βαριέμαι, (άσε που έχει μείνει πίσω η υπόλοιπη ενημέρωση του blog). Θα την ανεβάσω σε νέο άρθρο.      

3 σκέψεις σχετικά με το “ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΠΑΝΑΚΑΙΟΣ ΚΑΙ …ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.”

 1. Σε περιμένω όταν ξυπνήσεις για να ακουστούν οι απαντήσεις σου και στα 5,6,7 όπου είναι εξίσου σημαντικά ,καθώς και το 8,9,10.Αλλά το πιο σημαντικό είναι το τελευταίο με αυτό το γηπεδάκι που φτιάχτηκε δίπλα στις γραμμές του τρένου.Εμένα πάντως με κάλυψες μέχρι τώρα με τις απαντήσεις σου.Μάλλον είχα κάποια κενά σε αυτά που γνώριζα και τελικά είναι περισσότεροι οι συνυπεύθυνοι….Καλή ξεκούραση.

 2. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου σε όλα τα θέματα.
  Τελικά όπως ξεκαθαρίζεις δεν υπάρχουν ευθύνες που αναλογούν στον τ.Δήμαρχο και τους υπόλοιπους της εποχής του…..Δεν μπόρεσες να βρείς ούτε ένα λάθος που να του αναλογεί ούτε ένα?
  Τον ψήφισε ο κόσμος για να είναι και λίγο διορατικός,τουλάχιστον ας του καταλογίσουμε ότι έπρεπε να γνώριζε εκ των προτέρων ότι τα έργα που ξεκίνησε δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν…..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ….
  Ο λαός μας υποφέρει από κάτι τέτοιες λανθασμένες εκτιμήσεις ας μείνουμε τουλάχιστον με αυτό το παράπονο.
  Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ελεγκτών του πόθεν έσχες για τους εμπλεκόμενους με τα του δήμου για να βγάλουμε τελικά αποτελέσματα!
  Να είσαι καλά Δημήτρη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s