«ΣΧΕΔΙΑ» ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ.

Σχεδία – Ένα περιοδικό από και για όσους έχουν ανάγκη

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» θα κυκλοφορεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και κάθε τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.sxedia

Η «Σχεδία» δεν πωλείται σε περίπτερα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από ανθρώπους που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: αστέγους, ανέργους, ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Από την τιμή πώλησης (3,00 ευρώ) το 50% πηγαίνει απευθείας στον πωλητή (1,50 ευρώ).

Η «Σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου, αλλά την ίδια στιγμή είναι και κομμάτι ενός σπουδαίου παγκόσμιου εκδοτικού κινήματος. Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου (International Network of Street Papers – INSP, http://www.street-papers.org), το οποίο αριθμεί πάνω από 120 εφημερίδες δρόμου – μέλη που εκδίδονται σε 40 χώρες του κόσμου. 

Από την Αυστραλία ως τη Νότια Κορέα και από τη Σουηδία ως τη Χιλή. Η συνολική αναγνωσιμότητα ξεπερνάει τους 6.000.000 αναγνώστες ανά έκδοση παγκοσμίως.

«121 εφημερίδες δρόμου, 40 χώρες, 6 ήπειροι, 1 φωνή ενωμένη ενάντια στη φτώχεια» είναι το σύνθημα του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου.

Με την προσθήκη του ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία», τα μέλη στο Διεθνές Δίκτυο Εφημερίδων Δρόμου γίνονται 122.

Κάθε μέρα, πάνω από 120 περιοδικά δρόμου βοηθούν αστέγους, ανέργους και άλλους ανθρώπους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να ξεφύγουν από τη φτώχεια. Μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη εκατομμυρίων αναγνωστών, 240.000 πωλητές σε 40 χώρες έχουν εξασφαλίσει τα προς το ζην και έχουν αλλάξει τις ζωές τους.

Πηγή: http://www.kala-nea.gr/

Ο All Forfun κοινοποίησε σύνδεσμο από Kyriakos Kouroutsavouris.
Σχεδία – Ένα περιοδικό από και για όσους έχουν ανάγκη
All4fun. Τα πάντα με άποψη!

One thought on “«ΣΧΕΔΙΑ» ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ.”

 1. ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα: Μοναδική εκπτωτική κάρτα μπαίνει δυναμικά στην αγορά
  Μία νέα εκπτωτική κάρτα με μεγάλο εύρος προνομίων μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά.
  Πρόκειται για την «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα», την οποία παρουσίασαν τα στελέχη του mpdclub, Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος, Βασίλης Μουντάκης, διευθύνων σύμβουλος και Σπύρος Λευθεριώτης, αντιπρόεδρος……..

  Κεντρικό «μόττο» της κάρτας είναι πως όλοι όσοι συμμετέχουν στην εσωτερικά αγορά που δημιουργεί (καταναλωτές – επιχειρήσεις – δίκτυο συνεργατών) κερδίζουν. Οι καταναλωτές διατηρούν προνόμια μεγάλων εκπτώσεων σε πλήθος επιχειρήσεων (1.000 αυτή τη στιγμή) και μεγάλων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (200 αυτή τη στιγμή).

  Οι επιχειρήσεις προβάλλονται ήδη δωρεάν σε 20.000 καταναλωτές-μέλη που αυξάνονται καθημερινά, ενώ οι πωλητές του mpdclub εξαιτίας των υψηλών ποσοστών προμήθειας έχουν μια επιπλέον δυνατότητα να συμπληρώσουν το εισόδημα τους.
  Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δούκας Παλαιολόγος το mpdclub είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που συνασπίζονται για να μπορούν με την καταναλωτική τους δύναμη να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις, ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ασφαλιστικό προϊόν».

  Ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Μουντάκης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του mpdclub, την στήριξη των επιχειρήσεων και την προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών, ενώ τα οφέλη, οι παροχές καθώς και η στρατηγική προώθησης του προϊόντος παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τον αντιπρόεδρο του mpdclub, Σπύρο Λευθεριώτη.
  Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mekarta.gr.
  2130250067
  δειτε το video της παρουσιασης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s