ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΧΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Έκθεση Αρχιτεκτονικού Φωτορεαλισμού στο καφέ «Αμάν» (φωτογραφίες)

 

Έκθεση εικόνων, μέσα από αρχιτεκτονικό φωτορεαλισμό, παρουσιάζει ο Ανδρέας Πετρόπουλος στο χώρο του καφέ «Αμάν». Ειδικότερα, τα έργα αποτελούν αποτέλεσμα της μείξης της φωτογραφίας με την αρχιτεκτονική.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε με την αρχιτεκτονική φωτογραφία και τον τρισδιάστατο φωτορεαλισμό. Συνδυάζοντας τα δύο του πάθη, την αρχιτεκτονική και τη φωτογραφία, προβληματίστηκε ιδιαίτερα με τον τρόπο προσέγγισης ενός κτηρίου ως φωτογράφος, αλλά και ως αρχιτέκτονας Έτσι, πολλές φορές αλλάζει ρόλους, αρχιτέκτονα-φωτογράφου, χωρίς να χάνει τη φυσική του ιδιότητα, του αρχιτέκτονα.

Μετά την αποφοίτησή του έκανε Master στον αρχιτεκτονικό φωτορεαλισμό στο State of Art Academy στη Βενετία. Αυτήν τη στιγμή διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην πόλη και επιμελείται τους φωτορεαλισμούς της ομάδας BLANKWALL, η οποία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις για το έργο της σε ξένες ιστοσελίδες.

Π.Μπ.

-Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Κορομηλά

Ο χρήστης ΘΑΡΡΟΣ News κοινοποίησε σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s