ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ «ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ» ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ «ΔΙΑΓΟΡΑ» …ΜΟΥΓΚΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΧΩΡΑ 5-4.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ                                                                                         ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ    12/02/2013                              
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους  της ποδοσφαιρικής ομάδας των Γαργαλιάνων “ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ” είχε σήμερα ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.
Στη συνάντηση (στην οποία από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων  Στάθης Ανδρινόπουλος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Κατσούλας και από την πλευρά του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” ο Πρόεδρος Βασίλης Αγγελόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Δημητρακόπουλος) συζητήθηκε το ζήτημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων  των Γαργαλιάνων και ειδικότερα το ζήτημα των κερκίδων.
Οι εκπρόσωποι του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” επισήμαναν την καθηστέρηση στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου το οποίο αποτελεί αίτημα πολλών ετών και είναι απολύτως  αναγκαίο για την ανάπτυξη του αθλητισμού στους Γαργαλιάνους.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Δήμου επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για την κατασκευή του έργου, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” ότι το έργο έχει συμπεριληφθεί στο ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013, η μελέτη του έργου είναι ήδη έτοιμη, όπως και η διακήρυξη για τη Δημοπράτησή του, η οποία και θα πραγματοποιηθεί αμέσως  μετά την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού.

Από το Γραφείο Δημάρχου

ΥΓ Μήτσου: Έχω πάρει την διαβεβαίωση και του Δήμαρχου, ότι όταν γίνουν οι κερκίδες στους Γαργαλιάνους, θα αγοραστούν και 30 …τάβλες επί πλέον για τις δικές μας κερκίδες. Γι’ αυτό δεν προχώρησα σε …έρανο.

Σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 έγινε ο τρίτος προκριματικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των σχολικών ομάδων των Λυκείων Κυπαρισσίας και Χώρας στο γήπεδο Κυπαρισσίας, παρουσία πολλών μαθητών και εκπαιδευτικών των δύο σχολείων και των μαθητών του Γυμνασίου Κυπαρισσίας. Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά χωρίς προβλήματα και με σύμμαχο – αυτή τη φορά – τον καιρό. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολλές φάσεις εκατέρωθεν των δύο εστιών με τελικό αποτέλεσμα 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα ενώ στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε  5-4 υπέρ του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, το οποίο και περνάει στην ημιτελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος του Νομού μας και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΠΑΛ Μεσσήνης.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο καθηγητές φυσικής αγωγής, κ. Βιτσικάνου Φωτεινής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας και κ. Αναγνωστόπουλο Πέτρο Διευθυντή του ΓΕΛ Χώρας καθώς και στους μαθητές των ομάδων των δύο σχολείων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:
ΓΕΛ Κυπαρισσίας
1.Ματζούνης Μάκης
2.Φαραντζής Γεώργιος
3.Αναγνωστόπουλος Ιωάννης
4.Νικολακόπουλος Παναγιώτης
5.Σπάλας Βασίλειος
6.Αριδάς Λυκάων
7.Αρβανίτης Κωνσταντίνος
8.Αντωνόπουλος Γεώργιος
9.Κύρκο Χαράλαμπος
10.Ζέρβας Ηλίας
11.Σούμπουλης Γεώργιος
12.Μάτσης Δημήτριος
13.Κολοσκόπης Δημήτριος
14.Αναστασόπουλος Αναστάσης  
ΓΕΛ Χώρας
1.Τσόπελας Αθανάσιος
2.Καλογερόπουλος Δημήτριος
3.Δημόπουλος Κωνσταντίνος
4.Τσόπελας Θεόδωρος
5.Μπάρκας Γεώργιος
6.Αλεξόπουλος Αναστάσιος
7.Τσόπελας Αναστάσιος
8.Καλογερόπουλος Γεώργιος
9.Παυλόπουλος Γεώργιος
10.Τζωρτζίνης Δημήτριος
11.Συκαλιάς Κωνσταντίνος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s