Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η …πηγή, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πέτρος… κερνάει, Πέτρος… πίνει: Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Πέτρος... κερνάει, Πέτρος... πίνει: Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που δεν αποκλείεται να κρύβει και γκρίζες πτυχές, τίθεται ανοιχτά για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Κάτω από τον γενικό τίτλο “Φαύλοι πολιτικοί μέχρι το τέλος” και μαζί με θέματα που αφορούν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, τον Ακη Τσοχατζόπουλο και άλλους πολιτικούς, η εφημερίδα περιλαμβάνει και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, αναφερόμενη στις εταιρείες που έχουν τα παιδιά και τα αδέλφια του, οι οποίες παίρνουν δημόσια έργα για τα οποία υπογράφει ο ίδιος.

Στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την πηγή του δημοσιεύματος ο περιφερειάρχης στο προσωπικό του μπλογκ. Σε μια εμφανή προσπάθεια να υποβαθμίσει την ουσία, κάνει λόγο για συμμοριτοπόλεμο, τονίζει ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν γίνονται αναθέσεις έργων αλλά αποφεύγει έντεχνα να πει αν υπάρχουν εταιρείες με μετόχους τα παιδιά και τα αδέλφια του, οι οποίες συνδέονται στον τομέα των έργων με τον φορέα που ο ίδιος προΐσταται και υπογράφει τα σχετικά έγγραφα.

Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” για τις οικογενειακές εταιρείες, το πολιτικό σκηνικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου “παίρνει φωτιά”, καθώς έφθασε η ώρα της αλήθειας για όλους τους αιρετούς και τα κόμματα που τους στήριζαν. Για τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημ. Δράκο, που μέχρι τώρα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα τηρώντας παθητική στάση, σε βαθμό που να θεωρείται από πολλούς ότι πολιτικά… σέρνεται πίσω από τον Τατούλη. Για τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Δράκου, οι περισσότεροι των οποίων είναι στελέχη της ΝΔ στις περιοχές που εξελέγησαν. Για τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας, στελέχη οι περισσότεροι του ΠΑΣΟΚ στις περιοχές τους. Για τους εκπροσώπους των παρατάξεων της Αριστεράς, οι οποίοι μέχρι τώρα μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις σε καθεστώς απομόνωσης, όχι μόνο από τον Τατούλη αλλά και από την πλειοψηφία των συμβούλων των άλλων συνδυασμών. Για την πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, αντιπεριφερειάρχη Ντ. Νικολάκου, φυσικά, ούτε λόγος, αφού αποτελεί το alter ego του περιφερειάρχη και βαρύνεται με όλα όσα αποδίδονται στον ίδιο τον Πέτρο Τατούλη. Τέλος, για τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Πουλοκέφαλο, που ως Πόντιος Πιλάτος έχει εκχωρήσει το ρόλο του στην ηγετική ομάδα της Περιφέρειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s