Ο Γιάννης Μηλιός αύριο Παρασκευή στους Γαργαλιάνους. Ας δούμε και το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο 127 εφοριών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γαργαλιάνων. Την Παρασκευή 5.10 στη Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων συναντήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της περιοχής των Γαργαλιάνων, συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί, όρισαν προσωρινή γραμματεία και την διάθεσή τους να συμβάλουν στην οργάνωση της αντίστασης στην μνημονιακή καταιγίδα που καταστρέφει τη χώρα και την κοινωνία.

Ως πρώτη απόφαση της οργάνωσης είναι η διοργάνωση εκδήλωσης – δημόσιας ανοιχτής συζήτησης με ομιλητή τον Γιάννη Μηλιό, καθηγητή οικονομικών στο ΕΜΠ, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων και ώρα 8 μ.μ., όπου θα συζητηθεί η εναλλακτική πρόταση  Αριστεράς για κατάργηση των μνημονίων και των συνεπειών τους και την πρόταση ανασυγκρότησης.

Η προσωρινή γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γαργαλιάνων

Γιάννης Μηλιός

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 127 ΕΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΥ

Το απαράδεκτο μνημονιακό σχέδιο κατάργησης 127 εφοριών σε ολόκληρη τη χώρα έχει δημιουργήσει δίκαιη οργή και αγανάκτηση στις τοπικές κοινωνίες και στους εργαζόμενους και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της κυβερνητικής αυτής ενέργειας, σε μια περίοδο που, υποτίθεται, ότι το Υπουργείο Οικονομικών «αγωνίζεται» να αυξήσει τα δημόσια έσοδα.

Η κατάργηση των 127 ΔΟΥ θα οδηγήσει σε διάλυση το δημόσιο φορολογικό μηχανισμό, ιδιωτικοποιώντας, επί της ουσίας, τις υπηρεσίες του και αναγκάζοντας τους πολίτες να διανύουν πολύ μεγάλες αποστάσεις για να εξυπηρετηθούν, καταβάλλοντας βεβαίως και το ανάλογο, δυσβάσταχτο τίμημα.

Επιπλέον, το πόρισμα της ειδικής επιτροπής για το κλείσιμο των 127 εφοριών- το οποίο διαφημίστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών με δελτίο τύπου από την Παρασκευή 12/10/2012 – δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη σχετική δέσμευση του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών, την ίδια στιγμή που κυκλοφορεί στα χέρια διαφόρων «παραγόντων».

Απαιτούμε από την τρικομματική κυβέρνηση να αποσύρει το απαράδεκτο σχέδιο κατάργησης των 127 εφοριών και να δώσει στη δημοσιότητα το σχετικό πόρισμα της επιτροπής.

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

18/10/2012

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s