Α. Μέρκελ: «Εύχομαι και Ελπίζω η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρώ».

Στις 10 Οκτώβρη ο Ατσάλινος Λένιν θέτει την ιστορία σε κίνηση. Η Επανάσταση Αρχίζει!

Γράφει ο Δευκαλίων

Προτού προχωρήσουμε στο σημερινό μας θέμα θα ήταν χρήσιμο να κρατήσουμε την κορυφαία δήλωση της κας Α. Μέρκελ, που έκανε κατά την ολιγόωρη παραμονή της στην Αθήνα: «Εύχομαι και Ελπίζω η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρώ».
Έτσι, πάρα πολύ απλά, η κα. Α. Μέρκελ περιέγραψε το πρόβλημα παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ. Ευχές και Ελπίδες… Για πρακτική βοήθεια από την χώρα που δανείζεται με αρνητικά επιτόκια (λόγω της κρίσης του Νότου) προς την χώρα που δεν μπορεί να δανειστεί λόγω των υψηλότατων επιτοκίων, κουβέντα! Μόνο Ευχές και Ελπίδες. 
Στον χθεσινό Δευκαλίωνα προβλέψαμε πολύ σωστά ότι η κα. Μέρκελ έφυγε αλλά το απάνθρωπο και σκληρό μνημόνιο έμεινε. Και αμέσως ήρθε και η απόδειξη.
Αντιγράφουμε τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της Οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου κ. Νικήτα Κανάκη. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η οργάνωση Γιατροί του Κόσμου έχει ως μέλη και 600 Έλληνες Γιατρούς, αλλά και 22 χρόνια ανθρωπιστικής δράσης σε 50 χώρες του κόσμου: «Έρχονται πλέον απογοητευμένοι άνθρωποι που πριν από ένα χρόνο δεν αποδέχονταν καν ότι έχουν πρόβλημα. Και βέβαια το πρόβλημα αυτό θα επιτείνεται. Προστέθηκαν πια στον πληθυσμό που αντιμετωπίζει προβλήματα, άνθρωποι που ήταν στο ταμείο ανεργίας και τώρα πια δεν είναι. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους, άνθρωποι που είχαν στην άκρη κάποιες οικονομίες και τελείωσαν». 
Και συνεχίζει ο…

Διαβάστε περισσότερα »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s