ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΜΕ …ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ …ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. …ANAΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.

O ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ...ΣΟΒΑΡΕΨΕΕφημερία με ένα γιατρό και, μάλιστα, σε ετοιμότητα, χθες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας! Όπερ σημαίνει, πρακτικά και ουσιαστικά, ότι στο νοσοκομείο εφημέρευε ένας μόνο γιατρός από το σπίτι του! Αυτό μας καταγγέλθηκε από κάτοικο της περιοχής που χρειάστηκε χθες, για πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου, να επισκεφτεί το νοσοκομείο.

3 γιατροί σε ενεργή εφημερία, 6 σε ετοιμότητα! 
Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Πάνο Μπόζο, σχετικά με την καταγγελία που μας έγινε από κάτοικο της περιοχής ότι το Σάββατο που επισκέφθηκε το νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου εφημέρευε μόνο ένας γιατρός και εκείνος σε εφημερία ετοιμότητας, μας είπε πως ήταν 3 γιατροί σε ενεργή εφημερία και άλλοι 6 σε εφημερία! 
Μάλιστα, για του λόγου του το αληθές μας είπε πως είναι στη διάθεσή μας οι καταστάσεις εφημεριών και τα ονόματα των γιατρών. 
Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε, γι’ αυτό και δημοσιεύουμε όσα μας είπε!
Η.Γ.

One thought on “ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΜΕ …ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ …ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. …ANAΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.”

  1. Φαντάζομαι μάλλον ότι ο διοικητής να εννοεί ότι ήταν δύο αγροτικοί στα επείγοντα, που τα κάναν όλα, και κάποιος ειδικευόμενος στην παθολογική κλινική! Ειδικός φυσικά σε ενεργή εφημερία ούτε για δείγμα! Τόσα χρόνια το ίδιο χάλι! Πως να αλλάξει όμως όταν το ανέχονται οι Τριφύλλιοι?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s