ΣΤΟ …ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Καύσωνας φόβου και ανασφάλειας…

Έξαρση παρουσιάζει η εγκληματικότητα στην Κυπαρισσία από τις αρχές της εβδομάδας, γεγονός που αυξάνει το φόβο και την ανασφάλεια των πολιτών μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου. Μέρα – νύχτα, χωρίς διακρίσεις, και σε όλο το εύρος της πόλης, οι δράστες «χτυπούν» για να αρπάξουν ό,τι βρουν.

Τα νέα κρούσματα εγκληματικότητας, εκτός ………..

Διαβάστε περισσότερα…

Τα Αδιακρίτως του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Εθελοντική αιμοδοσία στη Μαραθόπολη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στη Μαραθόπολη Τριφυλίας. Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με τη συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Μαραθόπολης.

Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 μετά το μεσημέρι, δεκαπέντε κάτοικοι της περιοχής, άνδρες και γυναίκες, πήγαν στο Πνευματικό Κέντρο του ναού, όπου ήταν κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με υπαλλήλους και τη διευθύντρια του Αιματολογικού, Αναστασία Καλοφωλιά, και έτσι ενίσχυσαν με το αίμα τους την Τράπεζα Αίματος που έχει το Ε.Σ., προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους για να χαρίσουν χαμόγελα ζωής σε έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Οι κάτοικοι της Μαραθόπολης απέδειξαν με …….

Διαβάστε περισσότερα…

One thought on “ΣΤΟ …ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.”

  1. Οι γυναίκες και οι άνδρες που επιλέγουν τεχνητά μέσα για να μαυρίσουν, αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.Τα προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος περιέχουν, σύμφωνα με την μελέτη, «κοκτέιλ» ουσιών, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στη στειρότητα. Τα επικίνδυνα συστατικά των προϊόντων αυτών συνδέονται ακόμη και ορμονικές διαταραχές, που μπορεί να βλάψουν ακόμη και τα βρέφη, ενώ προκαλούν μεταξύ άλλων και παχυσαρκία, διαβήτη, αλλεργίες, καθώς και καρκινογενέσεις. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους καταναλωτές να σκέφτονται καλά πριν προχωρήσουν στη χρήση ανάλογων προϊόντων. Σημειώνεται δε, πως τέτοια προϊόντα στοιχίζουν 100 δισ. δολάρια τον χρόνο και είναι ο πλέον ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος των καλλυντικών. Μία στις τρεις γυναίκες και ένας στους δέκα άνδρες, παραδέχονται ότι κάνουν χρήση τέτοιων προϊόντων. Εκ μέρους των εταιρειών παραγωγής τους πάντως, υποστηρίζεται ότι όλα τα συστατικά είναι ασφαλή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s