Βασίλης Καπερνάρος: Στο υπόγειο της ιστορίας, αυτοί που απειλούν και εκβιάζουν τον Ελληνικό λαό. Γι’ αυτό και το kopanakinews λέει: Αν ντε και καλά …συντηρητικά, τότε Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ

Βασίλης Καπερνάρος: Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλουν να ενώσουν το λαό

 • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012, στην Ελευθερία.

 

Βασίλης Καπερνάρος: Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλουν να ενώσουν το λαό

Την πίστη ότι οι Ελληνες δε θα λάβουν υπόψη τους τις δήθεν απειλές, εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, που περιόδευσε σε περιοχές της Μεσσηνίας.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα κάλεσε το λαό με την ψήφο του να οδηγήσει τους απειλούντες και εκβιάζοντες στο υπόγειο της ιστορίας. Επεσήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλουν να ενώσουν το λαό, να δοθεί τέλος στην παρακμή και να επανακτήσουμε την εθνική ανεξαρτησία και περηφάνια.
Σημείωσε τη βεβαιότητα ότι στις 18 του μήνα θα υπάρχει κυβέρνηση, απάντησε ότι «δε συνεργαζόμαστε με Σαμαρά και Βενιζέλο και με πολιτικές που υπαγορεύονται από τη Μέρκελ. Θα συνεργαστούμε με όλους και θα είναι και τα μέσα ενημέρωσης, για να ξέρει ο λαός τι προτείνει ο καθένας».
Παρατήρησε πως «τη σύμβαση την έχει καταγγείλει η ίδια η Μέρκελ που κράτησε το 1 δις και έδωσε αυτά που έπρεπε να πάρουν οι τοκογλύφοι». Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε ότι θα τροποποιήσουν το Σύνταγμα για να μην υπάρχει παραγραφή για αξιόποινες πράξεις των υπουργών και υφυπουργών στα 4 χρόνια, αλλά στα 20, όπως ισχύει για τους πολίτες.
Στη συνέντευξη παρέστησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Δημήτρης Μπαρμπετσέας και Στάθης Καρυδομάτης.

5 σκέψεις σχετικά με το “Βασίλης Καπερνάρος: Στο υπόγειο της ιστορίας, αυτοί που απειλούν και εκβιάζουν τον Ελληνικό λαό. Γι’ αυτό και το kopanakinews λέει: Αν ντε και καλά …συντηρητικά, τότε Ανεξάρτητοι Έλληνες.”

 1. Φίλε Δημήτρη,
  εκ μέρους του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ οφείλω να σ’ευχαριστήσω για την προβολή του κόμματος και την παρουσίαση των θέσεων του.
  Όμως δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω στην…εμμονή σου να μας τοποθετείς δεξιά της ΝΔ και να μας θεωρείς συντηρητική πολιτική επιλογή.
  Αυτή η τοποθέτησή σου »ρίχνει νερό στο μύλο»των ψευδεπίγραφων διλημμάτων που τίθενται τεχνηέντως προκειμένου να εξυπηρετηθεί η πολιτική των κομμάτων του μνημονίου.
  Είμαστε κίνημα που κινείται πέρα από τον παραδοσιακό διαχωρισμό δεξιάς και αριστεράς,απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και τους καλούμε να αφήσουν πίσω τους τις οποιεσδήποτε πολιτικές επιλογές που είχαν έως τώρα,τις οποίες τιμούμαι και σεβόμαστε και να προτάξουν ως πολιτικό διακύβευμα τη διαφύλαξη της εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας.
  Αυτή πρέπει να είναι »η κόκκινη γραμμή» των εκλογών της 17ης Ιουνίου και όχι οι παραδοσιακοί διαχωρισμοί των πολιτών που αναφέρονται σε άλλες περιόδους.
  Είμαι βέβαιος,ότι το μήνυμα των πολιτών,προς την κατεύθυνση που περιέγραψα,θα είναι εκκωφαντικό,όπως ήταν και στις εκλογές της 6ης Μαίου.
  Οι πολίτες θα αγνοήσουν το φόβο και την τρομοκρατία που ασκείται και θα αποφασίσουν ελεύθεροι και ανεπηρέαστοι,με πίστη και αισιοδοξία,για ένα καλύτερο αύριο στη χώρα.

  Φιλικά,

  Νίκος Μπάλτας

 2. Φίλε Νίκο, δεν σας τοποθετώ πιο …Δεξία από την ΝΔ, σας τοποθετώ στην αντιφασιστική Δεξιά. Άλλωστε δεν είναι δα και έγκλημα να είσαι Δεξιός -έχω σαν παράδειγμα τον πατέρα μου τον Μπάρμπα Θανάση, τον εντιμότερο ίσως των Δεξιών που γνωρίζω-. Τώρα αν θα σας ψήφιζε ένας αριστερός -ειδικά με κάποιες θέσεις σας που δεν είναι του παρόντος- είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

 3. Συμπληρωματικά,η ένστασή μου αφορά την πρακτική του φίλου μου του Δημήτρη να μας…περιορίσει πολιτικά στο πολιτικό τόξο της Δεξιάς,έτσι όπως η πολιτική γεωγραφία το προσδιορίζει.
  Υπενθυμίζω ότι με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ έχει συστρατευθεί το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και έχει εκλεγεί Βουλευτής στη Β ‘Αθηνών ο κ.Γιάννης Δημαράς.
  Έχει επίσης συμπορευθεί πολιτικά το κίνημα των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,με επικεφαλής τον κ.Νότη Μαριά,που έχει εκλεγεί βουλευτής στο νομό Ηρακλείου.
  Ανέφερα ενδεικτικά παραδείγματα,με πρόσωπα έχουν πολιτική διαδρομή πέραν της κεντροδεξιάς,υπάρχουν και άλλα,που καταδεικνύουν,εν τοις πράγμασι,ότι τις κομματικές ταμπέλες τις αφήσαμε πίσω μας,ενταχθήκαμε σε αυτό το κίνημα γιατί μας εκφράζει η ιδρυτική του διακήρυξη και δεν μας αφορούν τα ψευδοδιλήμματα του χθες που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο στενά κομματικές λογικές.

  Νίκος Μπάλτας

 4. Όπως διαπιστώνεται από την παράθεση των σχολίων,προηγήθηκε ο φίλος μου ο Δημήτρης και …επέμεινε να μας τοποθετεί πολιτικά στην»αντιφασιστική δεξιά»,οπότε,εκ των πραγμάτων,αποδείχθηκε…επιβεβλημένο και αναγκαίο το μεταγενέστερο σχόλιό μου.
  Αυτό απάντησε βέβαια στην ….καλόπιστη πολιτικά προσέγγιση του φίλου μου και για να χαριτολογήσω λίγο,ελπίζω να μην…αποθαρρύνει τους προερχόμενους από την…ευρύτερη δεξιά πολίτες να μας τιμήσουν με τη ψήφο τους!
  Σε κάθε περίπτωση όμως,εκτιμώ ότι αποτελούμε πολιτική επιλογή για τους πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι το μνημόνιο δεν αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα,αλλά οδηγεί στην κοινωνική εξαθλίωση,στην οικονομική και κοινωνική ισοπέδωση,στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και σταδιακά στην υποτέλεια,συμμεριζόμενοι βέβαια και τις θέσεις μας όπως εκφράζονται στην ιδρυτική διακήρυξη και κατατίθενται ως πρόταση διακυβέρνησης στην Εθνική Αντιπρόταση.

  Νίκος Μπάλτας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s