ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΕΙΠΕ: ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. (Α). ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (Β). ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ …ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ (Γ).

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ, ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ

Μέσα στην γενική αναταραχή που ζει αυτόν το καιρό η χώρα μας, η ομιλία του καθηγητή κ. Γιώργου Κοντογιώργη στους Γαργαλιάνους, αγκαλιάστηκε από το κοινό, με την ελπίδα μιας αληθινής ενημέρωσης. Και όντως ο κ. καθηγητής ήταν κατατοπιστικός αλλά και …ωμός στα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στο «δράμα της ολικής καταστροφής» που ζει η χώρα μας. Στο πρώτο μέρος που παραθέτουμε, μίλησε για μια οικονομία που για δεκαετίες  ήταν «η τίγρης της παγκόσμιας οικονομίας» και για την  «συμμορία των … ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΙΦΑΓΩΝ «.

Η ομιλία του, πάνω από μια ώρα, θα σας δοθεί σε 3 μέρη και στη συνέχεια θα σας δώσουμε τις προσφωνήσεις του Σταύρου Καλοφωλιά και Κώστα Κόλλια και το φωτογραφικό υλικό.

Στο 2ο βιντεάκι, μιλάει για την λεηλασία της χώρας μας, για την ατιμωρησία σε όλη την πυραμίδα της δημόσιας διοίκησης, για την αναλγησία των πολιτικών μας και την πάσης φύσεως …ασυλία τους. Μιλάει για τον …αριστερό πολιτικό που μας χαρίζει το μισό …επίδομα του.

Kαι στο τελευταίο. Τα δάνεια δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού, γιατί ο λαός, ο κακός λαός, η κακή κοινωνία, φταίνε για όλα.


Advertisements

One thought on “ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΕΙΠΕ: ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. (Α). ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (Β). ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ …ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ (Γ).”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s