ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ …ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; (ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ …ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο …ΜΠΟΥΡΑΣ).

Έχουν περάσει πάνω από 20 ημέρες, που πήγα και φωτογράφισα το χάλι, στις χωματερές του Κοπανακίου και της Αυλώνας. Στην τρίτη στο Αλιμάκι, δεν μπόρεσα να πάω, γιατί με πρόλαβε η …συνήθης πυρκαγιά.

Έστειλα τις φωτογραφίες …αρμοδίως και είπαμε να μην βγάλουμε το θέμα στον αέρα και να το λύσουμε …εσωτερικά. Χαράμισα λοιπόν την …αποκλειστικότητα, προς χάριν των συμφερόντων του Δήμου μας και περίμενα τις αντιδράσεις της Δημοτικής μας αρχής. Της Δημοτικής αρχής; Αλήθεια ποιας Δημοτικής αρχής; Γιατί αν είχε επέμβει η Δημοτική αρχή, δεν θα τολμούσε να ξαναρίξει σκουπίδια ο δράστης και μάλιστα έξω από την χωματερή του Κοπανακίου. Εν τω μεταξύ, ήρθε ο Κώστας ο Μπούρας στο Κοπανάκι, άκουσε τυχαία  για την χωματερή μας, έκανε το ρεπορτάζ που διαβάσαμε την περασμένη Παρασκευή.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Οπότε εγώ αποδεσμεύομαι, εκ των πραγμάτων και παρουσιάζω το θέμα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πήγα στην χωματερή του Κοπανακίου και την βρήκα κλειστή με λουκέτο. Η εικόνα από έξω τραγική. Όταν μπήκα μέσα, απελπιστική. Σπαρμένα σκουπίδια, αλλά και σε λόφους. Σκάλισα τους λόφους, στα γρήγορα γιατί η μπόχα δεν αντεχόταν και ανάμεσα στα σκουπίδια, σακούλες από την …Αβία. Αλήθεια ποιος μαζεύει τα σκουπίδια της Μάνης; Αλήθεια από που …ξεφύτρωσαν σακούλες από το Διαβολίτσι, στην χωματερή της Αυλώνας, που πήγα την άλλη ημέρα; Αλήθεια ποιος άνοιγε το λουκέτο στην χωματερή του Κοπανακίου και άδειαζε τα σκουπίδια του ο δράστης; Αλήθεια ποιοι είχαν κλειδιά και πρόσβαση και ποιοι έμπαιναν και έστρωναν τα σκουπίδια; Να ρωτήσω και άλλα; Προς το παρόν όχι, αλλά επιφυλάσσουμε, αφού δω τις ενέργειες ή τις …μη ενέργειες για την υπόθεση που …βρωμάει, ακόμα και …500σάρικα.

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΣΤΟΥΠΑ, ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΥΛΩΝΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ...ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ …ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; (ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ …ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο …ΜΠΟΥΡΑΣ).”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s