ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ …ΑΠΕΞΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ …ΒΕΝΖΙΝΕΣ.

Ναι μέσα από την  «Αναπτυξιακή» και τα πρώτα 15.οοο για το Φεστιβάλ χορού στην Κυπαρισσία. Και να εξηγηθώ άλλη μία φορά, γιατί κάποιοι καλοθελητές, λένε διάφορα εις βάρος μου. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ οποιουδήποτε πολιτιστικού, ακόμα και στην γιορτή της …παπαρούνας, αλλά είναι άδικο, τα δικά μας τα κορίτσια από τις «Καλλιπάτειρες» να κάνουν έρανο, για να μαζέψουν τα 400 ευρώ, που ήθελε το πούλμαν που έφερε το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων και αλλού να δύνεται το χρήμα με την …σέσουλα. Γιατί ή, είμαστε χρεοκοπημένοι και δεν κάνουμε τίποτα ή δεν κάνουμε εξαιρέσεις. Και ο Δήμος Αετού -πλην Θησέα- δεν άφησε χρέη, οπότε δικαιούται τα περισσότερα. Τώρα η ιστορία ότι χρωστάγαμε 2.500 στην ΔΕΗ, είναι για τα σκουπίδια, γιατί βεβαίως-βεβαίως η ΔΕΗ μας χρώσταγε 20.000, από τα Δημοτικά τέλη που μαζεύει για λογαριασμό των Δήμων και τα αποδίδει κάθε δίμηνο, οπότε σιγά μη μας έκοβε το ρεύμα. Νομίζω ότι είναι καιρός να αρχίσω να ξεσκεπάζω τα παραμύθια που κυκλοφορούν, για να έρθουν τα πράγματα στα ίσια τους. ‘Οπως  με κάποιον καλλιτέχνη, να τον αναφέρω γιατί όχι, τον μικρό τον Μενιδιάτη, που ήθελε προκαταβολικά τα λεφτά του για να τραγουδήσει -κάπου θα τον είχανε …φάει- και έτρεχε σαν τρελός ο τότε Δήμαρχος να μαζέψει από τους πάγκους τα λεφτά, να του τα δώσει και όχι φυσικά να τα βάλλει στην τσέπη του.

Όσο για τον κόσμο που είχε προχθές το Κοπανάκι, σαφώς ήταν περισσότερος από την Αγριλιά, αλλά και σαφώς πολύ-πολύ λιγότερος από άλλα πανηγύρια στην πλατεία μας. Φυσικά δεν τολμώ να συγκρίνω ούτε τους καλλιτέχνες, ούτε τον ήχο, κάποιοι που τόλμησαν να τα σύγκριναν, οι οποίοι είναι και πιο ειδικοί -παίζουν και το μπουζουκάκι τους- απλά έφυγαν και πήγαν αλλού.

‘Αλλά δεν τελειώσαμε, μόλις αρχίσαμε και να σταματήσει και το άλλο παραμύθι, ότι έχω συμφέροντα, γιατί …αλίμονό σας. Ο κόσμος ξέρει καλά και το …αφιλοκερδώς μου  και την εντιμότητά μου.

Απόσπασμα από το Θάρρος, περί ΣΑΤΑ: Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας αναφέρθηκε στη δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου, σημειώνοντας ότι «Δεν είχαμε βενζίνες να κινήσουμε τα οχήματα γιατί οι βενζινάδες δε μας έδιναν διότι ήταν απλήρωτοι. Κινούμε τα οχήματα επειδή δε μας κατασχέσανε όλα τα χρήματα οι εργολάβοι».

Είμαστε σοβαροί;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s