Η ΟΛΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΟΠΗΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ, ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ, Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

News247.gr Ελλάδα Παιδεία

Θύελλα αντιδράσεων

Με επιστολή της σε όλες τις κατά τόπους ΕΛΜΕ, η ΟΛΜΕ καλεί δάσκαλους, γονείς και μαθητές να κινητοποιηθούν απέναντι στις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων. Καταγγέλλει ασυνεννοησία με το υπουργείο Παιδείας. Ντόμινο καταλήψεων. Αντιδρά η αντιπολίτευση. Τη φωτιά επιχειρεί να σβήσει η υφυπουργός Παιδείας.

Μίκα Κοντορούση

Σε εγρήγορση καλεί τις ΕΛΜΕ το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών ΟΛΜΕ, ώστε σε συνεργασία με τους γονείς να αντιδράσουν στις συγχωνεύσεις που επιχειρούνται σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ επισημαίνει:

«Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και την αντίθεσή του για την πολιτική που ακολουθείται στο θέμα των συγχωνεύσεων – καταργήσεων σχολικών μονάδων. Τη στιγμή που δημοσιεύονται στο τύπο αναλυτικά οι επικείμενες συγχωνεύσεις. η ΟΛΜΕ περιμένει ακόμη τις προτάσεις του Υπουργείου για τις συγχωνεύσεις.

Η στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και των υφισταμένων της, κυρίως των Περιφερειακών Διευθυντών μας δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Εκτός κι αν η πολιτική ηγεσία σκοπεύει να μας ενημερώσει κατόπιν εορτής.

Διαβάστε την συνέχεια: Θύελλα αντιδράσεων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s