ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ …ΑΡΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ;

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για τη μεγάλη τουριστική επένδυση επιχειρηματιών από το Κατάρ στην Κυπαρισσία. Τις προηγούμενες μέρες εκπρόσωποι των επιχειρηματιών με συνεργάτες τους βρέθηκαν στην Κυπαρισσία, όπου είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις με ιδιοκτήτες γης στην περιοχή του «Καρτελά».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ήδη μπήκαν οι πρώτες υπογραφές για την αγοραπωλησία δεκάδων στρεμμάτων και έπονται κι άλλες. Όπως έχει γίνει γνωστό, ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με μεγαλοεπενδυτές από το Κατάρ έχει αναλάβει να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες γης και να προχωρήσει στην αγορά οικοπέδων που εκτείνονται από την περιοχή του «Καρτελά» φτάνοντας μέχρι το «Σεργιάνι», για τη μεγάλη τουριστική επένδυση.

Οι ξένοι επενδυτές, μετά από έρευνα, επέλεξαν την Κυπαρισσία, επειδή διαθέτει όλα τα εχέγγυα για υποδομές μεγάλου εύρους προστατεύοντας το περιβάλλον, είναι σε κομβικό σημείο και συνδυάζει βουνό και θάλασσα, έχει άμεση επαφή με τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους από την Αθήνα και είναι πολύ κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους! Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών από το Κατάρ για την επένδυση καθώς και ο σχεδιασμός είναι γνωστά, μάλιστα, στον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χάρη Παμπούκη.

ΠΗΓΗ: ΘΑΡΡΟΣ.

About these ads

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s