ΧΑΜΑΜ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ …ΓΥΜΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟ. ΧΑΡΜΑ ΕΙΔΕΣΤΕ.

Σε ένα δημοτικό χαμάμ που έχει χτιστεί στις αρχές του αιώνα σε κάποια συνοικία του Λονδίνου, συχνάζουν γυναίκες της περιοχής, φαινομενικά για να «χαλαρώσουν» και να «ξεκουραστούν», αλλά ουσιαστικά για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν.

Ανάμεσα τους η απίθανη γηραιά κυρία Μέντοου ( Τιτίκα Σαριγκούλη) με την υστερική κόρη της Αυγή (Μαρία Τοκμάκη), η παρορμητική Τζοσι (Βάσια Βασιλείου ), η συντηρητική Νάνσυ ( Αγάπη Βατιανου ), η συγκρατημένη Τζέιν (Εύα Λάσκαρη).

Γίνονται φίλες κι εκμυστηρεύονται τα συναισθήματα τους μεταξύ τους,αλλά και στη Βιολέτα ( Καίτη Φίνου), την υπεύθυνη του χαμάμ. Η αναστάτωση στη ζωή αυτών των έξι γυναικών έρχεται όταν ο Δήμος αποφασίζει να γκρεμίσει το χαμάμ.

Οι έξι γυναίκες θα αγωνιστούν για τη διάσωση του και θα δεθούν περισσότερο μεταξύ τους. Έργο τρυφερό όσο και κωμικό, κοινωνικό όσο και πρωτότυπο, σκληρό όσο κι ευαίσθητο. Το «Χαμάμ Γυναικών» είναι έργο γεμάτο ανθρωπιά.

Οι ηρωίδες του, μεγαλωμένες μέσα στις συμβάσεις της εποχής, όταν γίνονται ομάδα, αρνούνται να δεχτούν άλλη μια μορφή καταπίεσης – την κρατική αυτή τη φορά – και βρίσκουν το κουράγιο να αντιταχθούν σε ειλημμένες κρατικές αποφάσεις με μόνο όπλο τη γνησιότητα των συναισθημάτων τους και την ομοψυχία τους.Το Χαμάμ γυναικών σε περιοδεία

Tα πιο γυμνά, εδώ: https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BC+%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=F2mdUev9N6iy0QXlpIGgCA&sqi=2&ved=0CDUQsAQ&biw=1366&bih=639

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s