ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Αντίγραφο από mpoumpoukos
ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Το προηγούμενο διάστημα με πρωτοβουλία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, και της επιτροπής Αγώνα της Εστίας πραγματοποιήθηκαν κινητοποιήσεις ενάντια στο απαράδεκτο χαράτσι που έχει επιβληθεί ως ενοίκιο στους σπουδαστές που μένουν στην εστία, αλλά και για να μην πεταχτούν έξω από την εστία σπουδαστές που αρνήθηκαν να καταβάλουν το ποσό.
Απέναντι στην προσπάθεια να οργανωθεί η πάλη των σπουδαστών, οι δυνάμεις του ΜΑΣ, οι σπουδαστές της Εστίας Καλαμάτας και πολλοί σπουδαστές από το ΤΕΙ βρήκαν την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, την ΠΑΣΠ, την διοίκηση του ΤΕΙ και της Εστίας οι οποίοι από κοινού έφτασαν στο σημείο να τραμπουκίσουν ,να καταστείλουν ακόμα και να απειλήσουν σπουδαστές οι οποίοι αρνούνταν να καταβάλουν το ποσό! Καταφέραμε αυτή την στιγμή να υπάρχουν σπουδαστές οι οποίοι μένουν στην Εστία της Καλαμάτας χωρίς να πληρώνουν το ενοίκιο!
Μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν τις κινητοποιήσεις των σπουδαστών, πρόσφατα ανέλαβε δράση ο «γνωστός άγνωστος» στην καταστολή των αγώνων, ο ΛΑ.Ο.Σ, ως πιστός και μόνιμος σύμμαχος του ΠΑΣΟΚ. Κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή όπου καλεί την Υπ. Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου να λάβει μέτρα για τους σπουδαστές που δεν πειθαρχούν στη καταβολή του χαρατσιού. Μάλιστα οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που καταθέτουν την ερώτηση (Γεωργιάδης Α.-Πλεύρης Α.) αναφέρουν ότι «οι σπουδαστές που δεν πληρώνουν το κάνουν για λόγους πολιτικής ιδεολογίας» και μάλιστα ότι «υπάρχουν καταγγελίες ότι δημιουργούνται προβλήματα με σπουδαστές που είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους».
Η βρωμιά τους δεν έχει όρια, είναι γνωστοί προβοκάτορες των λαϊκών αγώνων για αυτό τους αξιοποιεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα. Θέλουν να διασπάσουν τον αγώνα των σπουδαστών της εστίας, θέλουν τους σπουδαστές με σκυμμένο το κεφάλι από τα 20 τους. Είναι τόσο άθλιοι που καταθέτουν επερώτηση για να υποχρεώσουν ακόμη και σπουδαστές με μηδενικό εισόδημα να καταβάλλουν το ποσό!
ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ!
Το επόμενο διάστημα οι σπουδαστές θα κλιμακώσουν την πάλη τους μέσα από τις επιτροπές αγώνα που συσπειρώνονται. Δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε δίπλα μας το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ και την ΟΓΕ. Καλούμε όλο το λαό της Καλαμάτας ,σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων, διοικητικά συμβούλια συλλόγων και φορέων της πόλης να καταδικάσουν την επιχείρηση καταστολής των αγώνων που έστησαν ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας και να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα για δωρεάν σπουδές. Η πολιτική και τα κόμματα που χτυπάνε το εισόδημα των εργαζομένων, που καταληστεύουν με νόμιμο και παράνομο τρόπο τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι να πάρει αποστομωτική απάντηση από το σύνολο της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s