ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ, Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΡΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΥΠΟΘΕΣΗΣ …ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ.

Δημαιρεσίες Δήμου Οιχαλίας(anodorio.blogspot.com)

Δημοτικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Κώστας Μιχαλόπουλος

Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Γεωργιόπουλος

Γραμματέας: Γιάννης Δημητριάδης

Οικονομική Επιτροπή: Τακτικά μέλη: Γιάννης Μιτζάς, Δημήτρης Λιακόπουλος, Λεωνίδας Φίλος, Γιώργος Κατσαμπάνης, Ελένη Αλειφέρη, Σπύρος Αδαμόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη: Στάθης Τασσιόπουλος, Ηλίας Σακελαριάδης, Ηλίας Σταυρόπουλος, Αριστόδημος Καρμπαλιώτης, Δημήτρης Καραμπούλας.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τακτικά μέλη: Παναγιώτα Τσάλτα, Ηλίας Σακελαριάδης, Γιάννης Δημητριάδης, Χρυσούλα Βλάχου, Γιώργος Διαγούπης, Κώστας Δημητρακόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη: Αθανασία Παπαδοπούλου, Ηλίας Ντονάς, Αντώνης Τάκης, Παναγιώτης Παπανδρέου, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Πηγή: Ελευθερία

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Οιχαλίας (anodorio.blogspot.com)

Με απόφαση του Δημάρχου Οιχαλίας Φιλ. Μπάμη ορίζονται αντιδήμαρχοι οι:
1. Ηλίας Σταυρόπουλος, στον οποίο μεταβιβάζονται οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δημάρχου Οιχαλίας, αναπλήρωση Δημάρχου και οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας.
2. Αθανασία Παπαδοπούλου, στην οποία μεταβιβάζονται οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, Υγείας και οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Δωρίου.
3. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, στην οποία μεταβιβάζονται οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εποπτείας Τοπικών Συμβουλίων και οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Μελιγαλά.
4. Ευστάθιος Τασιόπουλος, στον οποίο μεταβιβάζονται οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες Χωροταξίας, Πολεοδομίας, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Είρας.
5. Ηλίας Ντονάς, στον οποίο μεταβιβάζονται οι καθ’ ύλην αρμοδιότητες Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνοτροφίας και οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ανδανίας.Ο Δήμαρχος
Φίλιππος Μπάμης

ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ….

Τετάρτη, Ιανουάριος 05, 2011 Αναρτήθηκε από ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ

Οι στιγμές μεγάλης έντασης που υπήρξαν στις προχθεσινές δημαιρεσίες στο Δήμο μας, ως προς την επιλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής δεν είναι καλός οιωνός. Η υποψηφιότητα που έθεσε εκτός «γραμμής» του Φίλ. Μπάμη η δημοτική σύμβουλος Αθανασία Βούρβαχη –Χαντζάρα (σύζυγος του πρώην δημάρχου Οιχαλίας Τάσου Χαντζάρα), η μη εκλογή της – καθώς συγκέντρωσε μόλις 10 ψήφους – και η, όπως φαίνεται, αθέτηση της δέσμευσης του κ. Μπάμη να της δώσει θέση στην Επιτροπή, προκάλεσαν σκηνές απείρου κάλλους… Στο τέλος της συνεδρίασης, μαινόμενος ο σύζυγός της φώναζε στο δήμαρχο Οιχαλίας να μάθει να κρατάει το λόγο του ενώ η ίδια ζητούσε επίμονα αλλά και μάταια από το δήμαρχο να της παραδώσει κάποιο έγγραφο.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει δυο μήνες από τις εκλογές, και από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Περισσότερο όμως έχει αλλάξει το υφάκι και το στηλάκι των νικητών. Προεκλογικά ήταν όλοι τους επικοινωνιακοί και λαλίστατοι, χαμογελαστοί, μοίραζαν αριθμούς κινητών για να τους βρίσκουμε τα οποία πια δεν απαντούν, mail να τους γράφουμε και να μας γράφουνε, αλλά μετά τις εκλογές μόνο «μας γράφουνε»…
Ακούγονται κάποιοι ψίθυροι ότι προεκλογικά δαπανήθηκαν τρελά ποσά. Ποσά που φτάνουν ή και ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Ευχόμαστε να είναι ψέματα.
Ακούγεται πάλι, ότι στη ΒΙΠΕ Μελιγαλά σχεδιάζεται να κατασκευαστούν ρυπογόνα εργοστάσια. Μακάρι να είναι ψέματα.

Ξαναγυρίζουμε στο μετά της εκλογές υφάκι και στυλάκι. Καλό θα ήταν, κύριοι, να προσγειωθείτε λίγο, να χαμηλώσετε τη μύτη που λέει ο λαός και να ασχοληθείτε με τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής που ο κόσμος σάς εμπιστεύτηκε την επίλυσή τους.
Υπάρχει το μεγάλο αγκάθι για τον τόπο μας που ονομάζεται Παλιοροβούνι και όχι Παρλιαροβούνι ή Παλιαροβούνι που το γράφατε στις επιστολές που μας στέλνατε στο meropitopik προεκλογικά για να δηλώσετε την αντίθεσή σας στη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων και που πριν τις δημοσιεύσουμε διορθώναμε τα λάθη…
Προσγειωθείτε!

Πηγή ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ…. | ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s