ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ.

Το ιρλανδικό «θαύμα» του Σαμαρά.

Τώρα που καταρρέει η Ιρλανδία, δείχνουν αστείες οι δηλώσεις του Αντώνη. Δεν πετάγεται μια βόλτα στο Δουβλίνο να τους μηδενίσει το έλλειμμα και να επιστρέψει για να μας δώσει και άλλες συμβουλές;

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4603948

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

http://panosz.wordpress.com/2010/11/13/sxoliasths-ax-antoni/

10 σκέψεις σχετικά με το “ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ.”

 1. Βλέπω να σε καλούν στο MEGAλο κανάλι!
  Ανταγωνίζεσαι επάξια τους τους »έγκυρους» δημοσιογράφους του!
  Έφτασες στο σημείο να υποδεικνύεις και στην κυβέρνηση τι να κάνει;
  Να αξιολογείς τις προτάσεις του Αντώνη του Σαμαρά,ενώ δεν γνωρίζεις τα μέτρα που έχει προτείνει για την έξοδο από την κρίση;
  Η Ιρλανδία με έλλειμμα πολλαπλάσιο του δικού μας αγωνίζεται για μην πάει στο ΔΝΤ και η δική μας κυβέρνηση μας οδήγησε στο Μνημόνιο.
  Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι φθηνή προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης του Μνημονίου και μάλιστα παραμονή του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
  Νίκος Μπάλτας

 2. Το ρεπορτάζ είναι από τα ΝΕΑ, τα υπόλοιπα …παραφιλολογία και …υπακοή στο Κόμμα σου.
  Άλλωστε το θέμα της Ιρλανδίας το έπαιξαν σήμερα όλα τα κανάλια.

 3. Προφάσεις εν αμαρτίες!

  Ο τίτλος που επέλεξες ήταν δικό σου και αυτό τα λέει όλα.
  Το θέμα της Ιρλανδίας έπαιξε πράγματι στα κανάλια,όχι όμως στη διάσταση που το έθεσαν τα »Νέα»και το πρόβαλλες εσύ για να προπαγανδίσεις υπέρ της κυβέρνησης.
  Εαν η κυβέρνηση είχε κάνει αυτά που έπρεπε θα είχαμε αποφύγει τη προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης,οδηγήθηκαμε εκεί από τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις της,ίσως και με με δική της επιλογή.

 4. Προφάσεις εν αμαρτίες!
  Αποφεύγεις όμως να μιλήσεις για…την ταμπακιέρα.
  Ο τίτλος που επέλεξες ήταν δικό σου και αυτό τα λέει όλα.
  Το θέμα της Ιρλανδίας έπαιξε πράγματι στα κανάλια,όχι όμως στη διάσταση που το έθεσαν τα »Νέα»και το πρόβαλλες εσύ για να προπαγανδίσεις υπέρ της κυβέρνησης.
  Εαν η κυβέρνηση είχε κάνει αυτά που έπρεπε θα είχαμε αποφύγει τη προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης,οδηγήθηκαμε εκεί από τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις της,ίσως και με με δική της επιλογή,γιατί δεν είχε την τόλμη(παρά τον εκλογικό της θρίαμβο) να κάνει τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές που είχε ανάγκη η χώρα,γιατί θα έθιγε τα κοινωνικά στρώματα που παραδοσιακά τη στήριζαν.
  Τώρα τις πολιτικές μας τις επιβάλλει η Τρόικα με το Μνημόνιο.
  Η Ιρλανδία παλεύει για να αποφύγει την προσφυγή στο ΔΝΤ παρότι έχει τριπλάσιο έλλειμμα απο το δικό μας,η κυβέρνηση μας οδήγησε η ίδια εκεί,παρότι μπορούσε να το αποφύγει.
  Όσο για τα »περί υπακοής στο κόμμα»,κατανοώ την αδυναμία σου να απαντήσεις και τα αντιπαρέρχομαι,δε με αφορούν,αντιπαραθέτω απόψεις που δεν έχουν να κάνουν με κανένα κόμμα,αλλά με πραγματικά γεγονότα στην οικονομία.
  Άλλωστε όταν έχεις αναγορευτεί σε προπαγανδιστή της υποψηφιότητας του κ.Σωτηρόπουλου(που είναι βέβαια δικαιώμά σου)και μας »λιβανίζεις»καθημερινά με αυτή,μάλλον εσένα αφορά η πίστη και η…υπακοή σε πρόσωπα και παρατάξεις.

  Νίκος Μπάλτας

 5. Oπότε η …σωτηρία της πατρίδος είναι ο Αντώνης και τα κεφάλια μέσα. Ρε Νίκο, παρατήσατε την εξουσία τρέχοντας, τώρα τι θέλετε; Να την ξαναπάρετε και να ξανά …πουρλακίσετε;
  Αφου και οι δυο έχουν βγει από την ίδια σχολή, τι ψάχνεις; Γράφεις για να το δείξεις στο αφεντικό σου ότι κάτι κάνεις; Τις απαντήσεις τις δείχνεις;

 6. Απαντώ σε »στρατευμένη δημοσιογραφία»,τόσο απλά,αυτό κάνω.
  Δεν είμαι σε καμία αποστολή.
  Αντίθετα σε διατεταγμένη αποστολή είσαι εσύ,που »δίνεις τα ρέστα»υπέρ της υποψηφιότητας του κ.Σωτηρόπουλου.
  Η πολιτική που ακολούθησε ο Καραμανλής ήταν υπεύθυνη.
  Προσέφυγε σε εκλογές γιατί ο Παπανδρέου εκβίασε τις πολιτικές εξελίξεις,είπε ότι τον Μάρτιο δεν θα ψήφιζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
  Μάλλον το ξεχνάς σκόπιμα.
  Η χώρα δεν μπορούσε να έχει μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο πολλών μηνών.
  Είπε την αλήθεια στο λαό,μίλησε για πάγωμα μισθών και συντάξεων για δύο χρόνια και δεν είπε ότι»λεφτά υπάρχουν».
  Ο Παπανδρέου μας οδήγησε στο Μνημόνιο και θα μείνει στην ιστορία η επιλογή του αυτή.

  Νίκος Μπάλτας

 7. Δηλαδή υπεύθυνος πολιτικός ο Κωστάκης; Άραγε ποιος είναι στρατευμένος από τους δυο μας; Σίγουρα όχι εγώ, που στηρίζω τον Αρτικίο Σωτηρόπουλο, που στήριξα τον Μεσσήνιο Σαμαρά τότε με την Ντόρα, που θα στηρίξω τον αυριανό Δήμαρχο Τριφυλίας όποιος και αν είναι. Για να μην στα πω ποιο χοντρά, γιατί γνωρίζεις πολύ καλά ότι το κέφι μου κάνω και δεν τα παίρνω από κανέναν. Ποτέ μου δεν εξαργύρωσα κομματική …πίστη και θα υπερασπίζομαι ότι θα νομίζω ότι την δεδομένη στιγμή, συμφέρει τον τόπο μας, σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο. Και φυσικά θα υπερασπίζομαι την Δημοκρατία και το απέδειξα σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, όπως ο ίδιος έχεις παραδεχθεί.
  Και μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχουν δεκάδες blog που κάνουν με τα κρεμμυδάκια τον αρχηγό σου και την παράταξή σου, γιατί δεν πας εκεί να πεις την γνώμη σου και ζαλίζεις εμένα; Γιατί εγώ, αν το έχεις καταλάβει, περισσότερο τα βάζω με τον Γιωργάκη και λιγότερο με τον Αντωνάκη. Θες να αποδείξεις ότι …υπάρχεις στους συμπατριώτες μας; Αλλά όμως λένε και κάποιοι πολύ συμπατριώτες σου, επί παντοδυναμίας Ζώη, ούτε ένα φυλλαράκι δεν πρόσφερες στο χωριό σου.

 8. Ενοχλείσαι που υπάρχει και αντίθετη άποψη από τη δική σου;
  Αυτό ακριβώς κάνω,δεν αποδεικνύω τίποτα,όπως γκαιμπελίστικα ισχυρίζεσαι.
  Καταλήγεις προβοκατόρικα,όπως πάντα.
  Ρώτησε το Δημήτρη το Δριμή,το σημερινό Δήμαρχο Αετού,για το εαν προσέφερα…ένα φυλλαράκι,όπως λες.
  Τότε θα μάθεις για τις οικονομικές πιστώσεις που διετέθησαν από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Αετού.
  Όταν το πληροφορηθείς, θα το μεταφέρεις άραγε στους…υποτιθέμενους συμπατριώτες μου;

  Νίκος Μπάλτας

  Νίκος Μπάλτας

 9. Ο Δήμαρχος λέει, δεν θυμάται τίποτα και αν έχεις την καλοσύνη να του το θυμίσεις εσύ. Οπότε εγώ, ο γκαιμπελικός, επιμένω, ούτε ένα φυλλαράκι.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.