ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ.

Νομίζω, έχω το δικαίωμα, να ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου και να τις ανεβάσω στο blog μου.

Προσπάθησα, όσο δημοκρατικότερα μπορούσα, να προβάλω όλους τους υποψήφιους συμβούλους και συνδυασμούς, δείχνοντας μια …αδυναμία στον Σαράντο, αλλά και στον Σωτηρόπουλο.

Ο σύντροφος Σαράντος, ο πατριώτης αρτικοσαρακιναδαίος Σωτηρόπουλος. Το κομματικό ψηφοδέλτιο του Σαράντου, το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Σωτηρόπουλου.

Από την άλλη μεριά, ο Κώστας, ο συμπαθέστατος ποιητής.

Κανείς από τους τρεις, δεν μου έστειλε ένα Δελτίο Τύπου και δεν το δημοσίευσα και από τους υποψήφιους συμβούλους, όσοι μου έδωσαν την κάρτα τους, την είδαν στο διαδίκτιο.

Ακόμα και από άλλες περιοχές που μου έστειλαν Δ.Τ. τα δημοσίευσα.

Φυσικά δεν μπορούσα να είμαι πανταχού παρών και λογικά, ακολούθησα τα φιλαράκια μου, που στήριζαν τον Σωτηρόπουλο. Εδώ  και οκτώ χρόνια, είμαι δίπλα στον Δήμαρχο Αετού Δημήτρη Δριμή – θα μπορούσα να είμαι δίπλα στον οποιοδήποτε Δήμαρχο – και θα είμαι δίπλα στον επόμενο Δήμαρχο, αν αυτός το θέλει. Ο Δριμής, είναι ένας ανεξάρτητος Δήμαρχος, άκρα χαρισματικός αλλά και άκρα …ξεροκέφαλος. Ο Δριμής έκανε ένα έργο που θα ζήλευαν  Δήμαρχοι και Δήμαρχοι και οι θέσεις του από την αρχή για τον νέο Δήμο ήταν ξεκάθαρες. «Πάνω από όλα η Αυτοδιοίηση».

Τον ακολούθησα και βρέθηκα να στηρίζω ιδεολογικά, την Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία. Δηλαδή πάνω από όλα η τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, μπορεί να προέρχεται από έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο -όπως έχει δικαίωμα- αλλά εμείς τον επιλέξαμε να υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό κάνει. Γι αυτό λοιπόν Σωτηρόπουλος και στις Νομαρχιακές, επιτρέψτε μου «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ».

Μου είπαν να γράψω και κάτι με τους Γαργαλιανιώτες συνδημότες μας πια, γιατί έχουνε θυμώσει και θέλουνε να τιμωρήσουνε το ΠΑΣΟΚ. Να το τιμωρήσετε όσο θέλετε πατριωτάκια μας το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ; Πιστεύετε ότι ο Αντωνάκης και ο Δράκος δεν έχουν βάλει την …ουρά τους στο Δήμο μας; Και τελικά,  εμάς γιατί θέλετε να τιμωρήσετε; Αν σας έχουν πει ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ, σας έχουνε γελάσει.

Αυτά και καλό βόλι.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s