ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΕΝΑΣ …ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ.

 1. Νίκο μου νομίζω ότι στο σημερινό μου άρθρο, έγινα απόλυτα σαφείς περί Δριμή. Δεν δίνω …γραμμές, θέσεις αναπτύσσω. Και ευτυχώς για την ΝΔ που δεν συντάχθηκε μαζί σου ακόμα, γιατί παίζει και αυτή η υποψηφιότητα  και δεν δίνει το χρίσμα στον μέχρι χθες εκλεκτό σου. Θα πήγαινε ή θα πάει αν τον προτιμήσει …άπατη.

  Comment από kopanakinews | Αυγούστου 18, 2010 <!– @ 11:51 πμ –>

 2. Δημήτρη υπερβάλλεις όταν λες πως η ΝΔ θα συνταχθεί μαζί μου,”δεν έχω καβαλήσει το καλάμι”,δεν διεκδικώ για τον εαυτό μου τέτοιους ρόλους,απλώς ”βάζω πλάτη” σε μία κρίσημη πολιτική μάχη που θα δώσει ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στο δήμο Τριφυλίας.
  Απόψεις εκφράζω και εγώ,ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια ενεργά με την πολιτική και γνωρίζω πως παίρνονται οι αποφάσεις από τα κόμματα,δεν τρέφω αυταπάτες.
  Η ΝΔ θα στηρίξει πολιτικά τον κ.Κατσίβελα από τους Γαργαλιάνους για το δήμο Τριφυλίας,θεωρώ πως μαζί του θα συμπορευτεί έχοντας διευρυμένο ρόλο σε αυτή την πολιτική μάχη και ο κ.Τσίγγανος,θα είναι”στην πρώτη γραμμή”της μάχης.
  Ο κ.Τσίγγανος έθεσε υποψηφιότητα σε συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο,με πολιτικούς όρους,δεν ”ύψωσε σημαίες πολιτικής ευκαιρίας”,δεν απαξίωσε πολιτικά κόμματα και θεσμικές διαδικασίες,σεβάστηκε τον πολιτικό του χώρο και θα προτάξει την αυτοδιοικητική παραταξιακή ενότητα που θα διασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.
  Πιστεύω πως μαζί με τον κ.Κατσίβελα θα δώσουν την πολιτική μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών,έχοντας δίπλα τους τα πιο αξιόλογα αυτοδιοικητικά στελέχη που διαθέτει η παράταξη της ΝΔ στο δήμο Τριφυλίας.
  Εξέφρασα μία προτίμηση στην υποψηφιότητα του κ.Τσίγγανου και την τεκμηρίωσα πολιτικά,οπότε… τα περί εκλεκτού τα αντιπαρέρχομαι,είχε το ειδικό πολιτικό βάρος για να δώσει τη μάχη και θεωρώ πως δεν μπορεί να προδικάζεται ένα αποτέλεσμα σε μία εκλογική μάχη.

  Νίκος Μπάλτας

  Comment από Νίκος Μπάλτας | Αυγούστου 18, 2010 <!– @ 1:48 μμ –> |

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s