ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΕΤΟΥ

Μετά το Δ.Δ. Αετού, ήρθε στο Κοπανάκι και την άλλη Κυριακή 22 Αυγούστου, θα ανηφορίσει στο Ρίπεσι. Αλήθεια, αυτή η χαρά που δίνουν τα πολιτιστικά μας, σε μικρούς και μεγάλους, πόσα κιλά …άσφαλτο αξίζουν; Ένα …εκατομμύριο κιλά λέω εγώ και λίγα λέω. Άντε να χαθείτε μίζεροι ανθρώποι, που θα έπρεπε να μην γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις για να πέσει λίγη περισσότερη πίσα, η να πλακοστρωθεί η εκκλησία του χωριού σας. Να την φτιάξετε από την τσέπη σας την εκκλησία, όπως έκαναν οι Σαρακιναδαίοι, για την …σωτηρία της ψυχής σας. Αλοίμονό μας αν σκύψουμε το κεφάλι, στα …κόλπα των αρπακτικών του ΔΝΤ και σταματήσουμε να διασκεδάζουμε. Διότι, ως γνωστόν, η φτώχια θέλει καλοπέραση.

Άφθονο γέλιο χθες το βράδυ στην πλατεία Κοπανακίου, παρ’ ότι διαφωνώ με την …φιλοσοφία, του Καραγκιόζη της δεκαετίας του 50 και θα ήθελα κάτι πιο μοντέρνο. Έτσι μου έρχετε να κάτσω να γράψω μερικά σύγχρονα έργα και να τα δώσω στον Κώστα, τον γιο του Θανάση, να τα …εκτελέσει. Βλέπετε εγώ ο ίδιος …παραγέρασα για να θυμηθώ τα νειάτα μου και τις παραστάσεις που ακόμα αναπολούν οι Αρτικαίοι.


Μερικές φωτογραφίες από την βραδυά και το βιντεάκι που τράβηξα με τα πιτσιρίκια σας περισσότερο, παρά από την παράσταση, από Δευτέρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s