ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΡΕΣΤΑ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΣΚΙΑ ΤΟΥ. ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΙΔΟΥ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.

Άντε τώρα , ένας φτωχός και μόνος ερασιτέχνης δημοσιογράφος, να γράψει γι αυτή τη μοναδική βραδυά που ζήσαμε στο Κοπανάκι. Αλλά επειδή είμαι λιγότερο δημοσιογράφος και περισσότερο …εραστής της τέχνης, θα είμαι λιτός στο λόγο και …φιδωλός στα βιντεάκια που θα σας δείξω. Εννοείτε ότι έχω κάνει κάποιες επιλογές -πιθανόν όχι τις καλύτερες- και θα γράψω όλες της  λήψεις μου σε ένα dvd,  το οποίο θα δώσω στον Μανώλη και αν θέλουν οι καλλιτέχνες το αξιοποιούν. Για τον Μανώλη να μην τα ξαναπούμε, απλά να αναφέρω ότι του την  …πέρανε οι πιτσιρίκες και οι πιτσιρικάδες, από Κοπανάκι αλλά και από Δώριο για αυτόγραφα και λέω να κάνω και μια κόπια με την συναυλία στην Κωνσταντίνα, να το μοιράσει κατά βούληση. Την Λένα Αλκαίου, την είχα ακούσει αλλά δεν την είχα …ακούσει. Τουτέστην μόνο κατ’ όνομα την ήξερα και …συγνώμη κυρία μου και επειδή θα την ακούσετε, να αναφέρω μόνο, ότι ξεσήκωσε όλη την πλατεία και τραγούδησε μαζί της. Όσο για για την δεύτερη Κυρία την Ειρήνη Χαρίδου, θα την χαρείτε κι αυτήν στα βιντεάκια μου, να γράψω ότι ευτυχώς που υπάρχει και το YouToube, αλλιώς δεν θα μπορούσα να εκφράσω άποψη πριν την συναυλία.

Ο ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ Ο ΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΩ. ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ...ΧΑΪΔΩΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΩΛΗ Η ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ...ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ.
Η ...ΜΙΚΡΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ.
ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ-ΑΛΚΑΙΟΥ-ΧΑΡΙΔΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s