ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΟΛΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ …ΡΩΜΗ.

ΞΥΓΚΑΣΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣΔΡΙΜΗΣ

“Πολύχρωμη” συνάντηση

για το Δήμο Τριφυλίας

Συνάντηση με άρωμα “Καλλικράτη“ είχαν χθες το μεσημέρι στα Φιλιατρά οι δήμαρχοι Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας, Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς, Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης και Αετού Δήμητρης Δριμής.
Αντικείμενο της κουβέντας τους  -όπως πληροφορηθήκαμε-  ήταν το μέλλον του νέου δήμου και ειδικά σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα που θα υποστηριχθεί.
Οι πληροφορίες μας λένε πως υπήρξε μια ανάλυση και τοποθετήσεις σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον υπό δημιουργία νέο δήμο. Τονίστηκε ότι θα πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο ικανό, δυναμικό και ενωτικό που να έχει τα εχέγγυα εκείνα που θα εξασφαλίζουν ένα δημιουργικό μέλλον για το νέο δήμο.
Μάλιστα από την συζήτηση που είχαν, κατέληξαν ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα έχει κάποιο από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί ή έχουν εκφράσει την επιθυμία να θέσουν υποψηφιότητα.
Από ό,τι φαίνεται πιο πολύ συγκλίνουν στο να βρεθεί ένα πρόσωπο ανεξάρτητο και δυναμικό στο οποίο και θα παρέχουν στήριξη θέτοντας (κάποιοι από αυτούς) ακόμη και υποψηφιότητα μαζί του.

Πηγή: Ελευθερία Μεσσηνίας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Και όταν λέει Ρώμη, τι εννοεί ο …ποιητής; Δηλαδή, ικανός, δυναμικός, ενωτικός με τα εχέγγυα και τα λοιπά και τα λοιπά;

2 σκέψεις σχετικά με το “ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΟΛΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ …ΡΩΜΗ.”

 1. Ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της εφημερίδας »Ελευθερίας» για τις διεργασίες και τις εξελίξεις που κυοφορούνται στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου Τριφυλίας.
  Το ρεπορτάζ βέβαια δόθηκε με τέτοιο τρόπο για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες στοχεύσεις του φερόμενου…ως ανεξάρτητου υποψήφιου,των προσώπων που μετείχαν στη συνάντηση αυτή.
  Τώρα τα κόμματα τα αποφεύγουμε όπως» ο διάβολος το λιβάνι’,όταν διασφάλιζαν την εκλογή στο αξίωμα του δημάρχου,τα αγκαλιάζαμε και πορευόμαστε μαζί τους.
  Τώρα »το παίζουμε ανεξάρτητοι»γιατί έτσι μας βολεύει.
  Αλήθεια σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται τέτοιες μεθοδεύσεις;
  Δεν εξελέγησαν δήμαρχοι έχοντας τη πολιτική στήριξη ενός κόμματος αυτοί που τώρα θέλουν να εμφανιστούν ως ανεξάρτητοι;
  Οι τοπικές κοινωνίες έχουν και μνήμη και κρίση,όσοι τρέφουν αυταπάτες για το αντίθετο θα διαψευσθούν.
  Όσοι επενδύουν σε τοπικιστικές αντιθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και σε άλλες εποχές προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία στον τόπο και ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την αρνητική παρουσία τους.
  Στη σημερινή πραγματικότητα ο τόπος μας ,ο νέος καλλικρατικός δήμος Τριφυλίας έχει ανάγκη από υπεύθυνες πολιτικές.
  Χρειάζεται πρόσωπα που να ενώνουν το δήμο,να μην καλλιεργούν λογικές διχασμού και διαίρεσης,να μην πολιτεύονται για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και την προσωπική τους ματαιοδοξία.
  Ο δρόμος της προσφοράς και της καταξίωσης υπάρχει και πρέπει να το αντιληφθούν έγκαιρα όσοι τώρα συστρατεύονται
  για να υπηρετήσουν πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με την προσωπική τους διαδρομή.
  Ας διαφυλάξουν το πολιτικό τους κεφάλαιο,το οφείλουν πάνω από όλα στον εαυτό τους.
  Υπηρέτησαν αξίες,δεν υπηρέτησαν συμφέροντα,αυτό πρέπει να ενθυμούνται.

 2. Μήπως είσαι από άλλο χωριό; Τι ανακρίβειες γράφεις; Ποιός είναι ο δήθεν …ανεξάρτητος; Αυτός που πολιτεύτηκε απέναντι και στα χρήσματα τις ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το 1998 και το 2002 ή αυτός που πολιτεύτηκε το 2006 απέναντι στο χρήσμα της ΝΔ, που είχε στους κόλπους του και τα δυο προηγούμενα χρήσματα του ΠΑΣΟΚ; Δηλαδή απαγορεύεται κανείς να έχει πολιτικές προτιμήσεις; Ανεξάρτητος για σένα είναι αυτός που δεν έχει πολιτικά πιστεύω; Ε λοιπόν δεν το παίζουμε ανεξάρτητοι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί δεν θα στηρίξω την πολιτική μου προτίμηση, αλλά …την καλύτερη λύση, όσο και αν σε πονάει -από ότι φαίνεται-εσένα αυτή η υποψηφιότητα. Αλλά γιατί;

  ΥΓ: Γράφεις “Το ρεπορτάζ βέβαια δόθηκε με τέτοιο τρόπο για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες στοχεύσεις του φερόμενου…ως ανεξάρτητου υποψήφιου” δηλαδή καθοδηγεί και την Ελευθερία;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s