ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ ΣΕ ΝΕΑ …ΕΚΔΟΣΗ.

Σε τρία βιντεάκια η παρουσίαση και περιμένουμε να ανέβουνε στο youtube για να σας τα παρουσιάσουμε. Μπορεί και …ταχιά με τέτοιες …φοβερές ταχύτητες που τρέχει το ίντερνετ στην Ελληνική επαρχία.

Σε γενικές γραμμές, όλα καλά όλα ανθηρά, πλην της έλλειψης σηματοδότησης, που ταλαιπώρησε ακόμα και ντόπιους κατοίκους και δεν χρειάζεται να πούμε, ότι όταν πάει κάποιος  κάπου και ταλαιπωρείτε , δεν ξαναπηγαίνει. Επείγουν, έστω και σε χάρτινη μορφή, μερικές ταμπέλες που να οδηγούν προς την δεύτερη έξοδο από το παζάρι και να απαγορεύουν την είσοδο από το στενό του Σπάρου και από του Ηλία του Κουτρουμπή. Καλύτερα να μονοδρομηθεί προς την δεύτερη έξοδο το στενό.

Ο χωροταξικός σχεδιασμός των παζαριωτών, αρκούντως ικανοποιητικός, αλλά δέχεται βελτιώσεις. Να αναφέρω μερικές …ατασθαλίες. Το περίπτερο του Τάκη, το εξαφάνισαν τα  βρακοσώβρακα.  Προς τα μαγαζιά του Αλέκου του Γιώργη και του Σωτήρη,  η είσοδος γίνεται μετ΄εμποδίων, παρ΄ότι όπως φαίνεται και στο δεύτερο βίντεο, πιο κάτω υπάρχει περισσή άπλα. Οι λουλουδάδες απομονωμένοι και από το Φαρμακείο του Μπακάκου και προς το ΚΤΕΛ, έρημος τόπος. Αν τέλος κάποιοι λείπανε και υπάρξει πρόβλημα χώρου, να μπουν πραματευτάδες και στο στενό του Αλέκου και ας μην του αρέσει.

Αυτά τα ολίγα και την επόμενη φορά που θα μου κάνουν παράπονα -ναι  και σήμερα μου κάνανε- για κάποιους συγκεκριμένους …απαιτητικούς παζαριώτες, θα …κράξω τον Δήμαρχο που τους ανέχεται.

Θαύμα-θαύμα, έχω στην διάθεσή μου το πρώτο βιντάκι. Χαρείτε το.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s