ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.

Προτάθηκαν αλλά αρνούνται Μαλαπάνης και Κοσμόπουλος

ImageΟι Βασ. Κοσμόπουλος, Χρ. Μαλαπάνης, Λεων. Φιλιππόπουλος (ετεροπροτάθηκαν), και οι Παν. Μπασάκος, Γ. Σκαλαίος, Γ. Σκούρας (αυτοπροτάθηκαν) είναι οι προτεινόμενοι για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ωστόσο, οι Βασίλης Κοσμόπουλος και Χρ. Μαλαπάνης, σε δηλώσεις τους στο «Θάρρος», αρνήθηκαν την υποψηφιότητα.
Ο κ. Κοσμόπουλος σχολίασε πως είναι τιμητική για τον ίδιο η πρόταση, αλλά επισήμανε ότι ισχύει η προηγούμενη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία θα επέστρεφε μόνο σε περίπτωση πανστρατιάς.
Από την πλευρά του, ο Χρ. Μαλαπάνης σχολίασε και αυτός πως είναι εξαιρετικά τιμητική η όποια πρόταση, αλλά η ενασχόλησή του με το Δήμο έχει κλείσει προ πολλού. Τέλος, ο Λεων. Φιλιππόπουλος επισήμανε πως τον τιμά η πρόταση και ευχαρίστησε θερμά τους Μεσσήνιους.

Υπόλοιποι υποψήφιοι
Στους υπόλοιπους Δήμους προτάθηκαν οι εξής:
Δήμος Μεσσήνης: Θεοδ. Αβιζιώτης (δικηγόρος), Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος (σημερινός δήμαρχος Πεταλιδίου), Ηλίας Πετρόπουλος (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αίπειας) και Νικ. Τζώρτζης (δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης).
Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ηλίας Κανάκης (δημοτικός σύμβουλος Πύλου, μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ), Τάσος Τσορώνης (σημερινός δήμαρχος Νέστορος), Λεων. Φιλιππόπουλος και Γ. Χρονόπουλος (σημερινός δήμαρχος Πύλου).
Δήμος Τριφυλίας: Θαν. Πετρόπουλος (δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας), Δημ. Σωτηρόπουλος (δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών).
Δήμος Οιχαλίας: Τάσος Χαντζάρας (δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας).
Όπως προκύπτει, δεν υπάρχει ούτε αυτοπρόταση ούτε ετεροπρόταση για το Δήμο Μεσσηνιακής Μάνης.

Η συνέχιση της διαδικασίας
Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων δημάρχων της Μεσσηνίας, θα συνεδριάσει στις 7.00 αύριο το απόγευμα στα γραφεία της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος, προκειμένου να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες.
Στο τραπέζι της συζήτησης θα μπουν και όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τις όποιες Συντονιστικές Επιτροπές των Τοπικών Οργανώσεων παρέστησαν στη συνεδρίαση της προηγούμενης Κυριακής στο κέντρο «Γρηγόρης».
Την Τρίτη, στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Ιπποκράτους, θα συνεδριάσει η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων, στην οποία προεδρεύει ο Θαν. Τσούρας και θα συζητηθούν εκ νέου οι υποψήφιοι. Σε αυτή, εκτός από τα μέλη της επιτροπής, θα πάρουν μέρος ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρ. Χριστόπουλος, ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. Θαν. Κανελλόπουλος, οι βουλευτές Δημ. Κουσελάς, Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσ. Βουδούρης, ο υπεύθυνος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για την Πελοπόννησο Νικ. Ανδρουλάκης, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου Βασ. Μπρακουμάτσος και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Δημ. Φράγκος.

Πηγή Θάρρος: Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

http://www.tharrosnews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=27025&Itemid=32

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s