…ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Ο ΝΙΚΑΣ …ΣΠΑΤΑΛΟΣ Ο ΔΡΙΜΗΣ.

Εκ …θεμελίων αναπλάθει την πόλη του ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με κόστος μερικές χιλιάδες ευρώ και σωστά θεωρείτε όχι μόνο οραματιστής αλλά και αναμορφωτής, ενώ ο Δήμαρχος Αετού που αναμορφώνει την κεντρική πλατεία του Κοπανακόυ, θεωρείται …σπάταλος και …σκορποχέρης. Και κάτι για το κόστος της ανάπλασης της πλατείας, γιατί ακούγονται πολλά και περίεργα. Η δημοπρασία ήταν στο ύψος των 700.οοο ευρώ, μαζί με τα γήπεδα 5χ5 και μπάσκετ και η έκπτωση που δώθηκε ήταν 42%. Αλλά θα επανέλθω και με άλλες …αντιδριμηκές ανακρίβειες.

3 σκέψεις σχετικά με το “…ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ Ο ΝΙΚΑΣ …ΣΠΑΤΑΛΟΣ Ο ΔΡΙΜΗΣ.”

  1. Φίλε Δημήτρη,
    διαβάζοντας το άρθρο αυτό το συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει για τους αναγνώστες σου είναι πως έχεις αναλάβει την …υπεράσπιση και την προβολή του δημάρχου εργολαβικά, με την έννοια βέβαια της…αποκλειστικότητας!
    Εαν υπάρχουν ζητήματα στα οποία πρέπει ο δήμαρχος να απαντήσει,σε σχέση με την ανάπλαση της πλατείας, οφείλει να το πράξει ο ίδιος,εκτός εαν σε έχει εξουσιοδοτήσει να το κάνεις για λογαριασμό του οπότε ορθώς προκύπτουν τα συμπεράσματα που αρχικώς ανέφερα.
    Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει για τις αποφάσεις και τις πράξεις τους που αφορούν δημόσιες υποθέσεις να λογοδοτούν στην τοπική κοινωνία που τους ανέδειξε και όχι να υπεκφεύγουν,να απαντούν άλλοι γι΄αυτούς.
    Όταν βέβαια υπάρχει΄΄θέμα΄΄και προφανώς υπάρχει φίλε Δημήτρη,γιατίμάλλον εσύ παίρνεις τα »μηνύματα» της κοινωνίας, για να προβαίνεις στα σχόλια αυτά σε σχέση με το δήμαρχο και τα έργα που εκτελεί.

  2. Φίλε Δημήτρη,
    να ξεκαθαρίσω εξαρχής πως δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης μαζί σου,τα σχόλιά μου είναι πάντα καλόπιστα και δεν υποκρύπτουν καμία σκοπιμότητα.
    Αντιλαμβάνομαι την ενόχλησή σου από την κριτική μου και προφανώς η απάντησή σου απορρέει από αυτή.
    Θα ανέμενα όμως μία ξεκάθαρη απάντηση στα λεγόμενά μου και όχι υπεκφυγές αυτού του τύπου με ειρωνικά σχόλια.
    Κυρίως για να διαφυλάξεις την αξιοπιστία του blogs που διαχειρίζεσαι,την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα στην πληροφόρηση που παρέχεις.
    Σε αυτό απέβλεπε και η »κριτική»μου σε σχέση με το άρθρο σου.
    Σε ό,τι με αφορά, όπως εξάλλου οι αναγνώστες έχουν αντιληφθεί, εξακολουθώ με συνέπεια,όπως επί σειρά ετών πράττω , να εκφράζω τις απόψεις μου ευθαρσώς δημόσια και με παρρησία,να επιζητώ το δημόσιο διάλογο,με πολιτικό πολιτισμό,με σεβασμό στην αντίθετη άποψη.
    Όσο για τα…καλά λόγια,υπάρχουν,το γνωρίζεις πολύ καλά και πραγματικά τα εννοώ κάθε φορά που τα επαναλαμβάνω.

Σχολιάστε