ΑΓΟΝΗ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΕΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ;

Μήπως Δήμαρχε να το δώσεις το έργο με κατ’ ευθείαν ανάθεση; Γιατί, τι ήρθαν να κάνουν οι κ.κ. κατασκευαστές στο Δημαρχείο; Αλλά να δούμε τι έγινε και για ποιά Δημοπρασία μιλάμε.

Μιλάμε για το κεντρικό τμήμα του δικτύου, του Βιολογικού Καθαρισμού του Κοπανακίου, από το ΚΤΕΛ  έως το Κάτω Κοπανάκι, στη θέση που θα μπει η μονάδα επεξεργασίας των λημμάτων.

Είχαν πάρει, τεύχη δημοπράτησης, 21 ενδιαφερόμενοι και οι περισσότεροι ήταν παρόντες την ημέρα και ώρα της δημοπρασίας. Όμως, ούτε ΕΝΑΣ, δεν κατέθεσε προσφορά. Γιατί; why (γουάϊ),  που λένε και οι Εγγλέζοι; Θεώρησαν το έργο δύσκολο και τους εαυτούς τους …ανεπαρκείς κατά μονάδα, οπότε πρέπει να φτιάξουν συμμαχίες; Αλλά το έργο είναι ενιαίο και  δεν μπορεί να πάρει ο ένας τα χωματουργικά και ο άλλος π.χ. τα ασφαλτικά. Τότε τι έγινε και ούτε ένας δεν κατέθεσε προσφορά; Γιατί αναμεσά τους ήταν και υποψήφιοι ανάδοχοι με σχετική πείρα σε βιολογικούς καθαρισμούς. Μήπως όμως ήρθαν για …καφεδάκι και σε 15 ημέρες που θα επαναληφθεί η δημοπρασία, θα καταθέσουν προσφορές;

Το πρόβλημα είναι τι προσφορές θα καταθέσουν. Μήπως με 1% όπως έγινε σε προηγούμενη δημοπρασία;

Γι αυτό σου λέω Δήμαρχε, δεν το αναθέτεις απ’ ευθείας το έργο; Ξέρω ότι το λιγότερο που θα πάρεις, είναι μια έκπτωση 20-25%.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s