Συμφωνία για την πρόσληψη στη ΔΕΗ 2.000 ανέργων για 2 χρόνια, σε εφαρμογή του προγράμματος μετατροπής του επιδόματος ανεργίας σε απασχόλησης. Παρουσία της Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κας Σοφία Καλαντζάκου.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο είχε σήμερα (χθες)  η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, παρουσία της Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κας Σοφία Καλαντζάκου, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Γιώργου Βερναδάκη και της Γενικής Διευθύντριας Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της ΔΕΗ, κας Ειρήνης Τζαννέτου.Κατά τη συνάντηση υπήρξε συμφωνία για την πρόσληψη στη ΔΕΗ 2.000 ανέργων για 2 χρόνια, σε εφαρμογή του προγράμματος μετατροπής του επιδόματος ανεργίας σε απασχόλησης. Η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κα Σοφία Καλαντζάκου, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε τα εξής:«Η συνεργασία του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και της ΔΕΗ είναι ιδιαίτερα σημαντική. 2000 νέες θέσεις εργασίας για 2 χρόνια ανοίγονται από το Σεπτέμβριο, για ανέργους του ΟΑΕΔ, σε διάφορες ειδικότητες, που έχει ανάγκη η επιχείρηση, σε όλη την Ελλάδα.Το πρόγραμμα του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα απασχόλησης, στο οποίο συμμετέχει και η ΔΕΗ, είναι μία εκ των πολιτικών που θα αποτελέσουν ανάχωμα στην ανεργία, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία».

One thought on “Συμφωνία για την πρόσληψη στη ΔΕΗ 2.000 ανέργων για 2 χρόνια, σε εφαρμογή του προγράμματος μετατροπής του επιδόματος ανεργίας σε απασχόλησης. Παρουσία της Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κας Σοφία Καλαντζάκου.”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s