…Έρχονται οι μελέτες, να δούμε πότε θα δημοπρατηθούν.

Τρίτη, 26 Μάϊος 2009

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωΐ στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας υπό την προεδρία του Νομάρχη Δημήτρη Δράκου και την συμμετοχή του Δημάρχου Αετού κ. Δημητρίου Δριμή, των Αντινομαρχών κ.κ. Στ. Αναστασόπουλου, Σωτ. Παναγιωτόπουλου και Δημ. Καφαντάρη, της Δ/ντριας Υγείας κας Κατερίνας Σπέντζουρα, του Δ/ντή Προγραμματισμού κ. Δημ. Μουτζούρη και του Δ/ντή Κτηνιατρικής κ. Περικλή Παπαδόπουλου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ζωαγορά παραγωγικών ζώων για λόγους εμπορικούς στο Κέντρο Συγκέντρωσης Ζώων στο Κοπανάκι, για το οποίο εκπονείται μελέτη από τον Δήμο Αετού.
Αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη με  το ίδιο θέμα, στις 10 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 πμ στην Νομαρχία, μαζί με τους μελετητές.

Από το Φιλιατρά News

Μαζί πήγαμε χθες βράδυ στην Καλαμάτα με τον Δήμαρχό μας Δημήτρη Δριμή και επισκεφθήκαμε τοπογραφικό γραφείο για κάποιες μελέτες. Καθ’ οδόν με ενημέρωσε για την παραπάνω σύσκεψη, αλλά σιγά να μη θυμόμουνα τα ονόματα -πλην του Νομάρχη μας- να τα παραθέσω. Οπότε να ευχαριστήσω το Φιλιατρά  News, για το ρεπορτάζ που ανάρτησε στο blog του και μου έστειλε με mail.

Και για άλλα πράγματα μιλήσαμε και για άλλες μελέτες και έργα που θα δημοπρατηθούν, αλλά αν δεν πιάσουνε δουλειά οι …τσάπες και τα συνεργεία …μούγκα εγώ.  Γιατί ας πούμε, έγινε η δημοπρασία για τον αγωγό στην Αγριλιά, ήρθαν και τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά ακόμα δεν έχει …πέσει γκασμαδιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s