ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΕΡΟ. 26/4/2009

1.   « Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΛΙΘΕΡΟΣ  πραγματοποίησε το Μεγάλο Σάββατο στο Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Κοπανακίου  την ετήσια τακτική συνέλευση των μελών της, στην οποία συμμετείχαν [69]  από τα [100] μέλη της.  Μετά το πέρας της συνέλευσης έγινε η εκλογή του νέου Δ.Σ. της και εξελέγησαν ως τακτικά μέλη με αλφαβητική σειρά, οι εξής: Καράμπελας  Μήτρος,      Μπρούστης Δημήτριος,  Τζαβέλλας Ανδρέας, Χατζάκης Αλέξανδρος  και Χριστοφιλόπουλος Αναστάσιος. Αναπληρωματικά  μέλη εξελέγησαν οι Παυλόπουλος Ιωάννης   και   Σοφός Χρίστος. Αμέσως μετά το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Χριστοφιλόπουλος  Αναστάσιος, Πρόεδρος, Μπρούστης Δημήτριος, Αντιπρόεδρος, Τζαβέλλας Ανδρέας, Γραμματέας, Καράμπελας Μήτρος, Ταμίας και Χατζάκης Αλέξανδρος, μέλος»

2.   « Μέλη του ΔΣ  της  «Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΛΙΘΕΡΟΣ» συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο του Δήμου Αετού την Μ. Πέμπτη και του υπέβαλαν τα εξής αιτήματα: Να επιταχυνθεί το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου. Μέχρι τότε να ληφθούν μέτρα από τον Δήμο να μη διοχετεύονται τα αστικά και βιοτεχνικά λύμματα του Κοπανακίου στο ποτάμι. Να διανοιχθεί το μονοπάτι που συνδέει το Κάτω Κοπανάκι με τον συνοικισμό του Αγίου Δημητρίου. Να τροποποιηθεί η οδική σήμανση της Εθνική Οδού Καλαμάτας Πύργου, ώστε να επιτρέπεται στα οχήματα που κινούνται  με  κατεύθυνση από Καλαμάτα προς Κυπαρισσία να στρίβουν προς την γειτονιά του Λιθερού. Ο  Δήμαρχος τους υποσχέθηκε ότι  ο Δήμος θα προσπαθήσει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα αυτά».

3.   «Ύστερα από αίτημα της «Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΛΙΘΕΡΟΣ» ο  Δήμος Αετού  εγκατέστησε στο Κάτω Κοπανάκι δυο μπλέ  – οικολογικούς  κάδους για την απόρριψη σε αυτούς των ανακυκλώσιμων σκουπιδιών των νοικοκυριών. Απόκειται σε εμάς να τους χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με τους κανόνες που απεικονίζονται σε αυτούς»

4.   «Ύστερα από αίτημα της «Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΛΙΘΕΡΟΣ» ο  Δήμος Αετού   συνέλεξε  από  τις  αγροτικές περιοχές  του Κάτω Κοπανακίου και του Αγίου Δημητρίου   τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές και άλλα απορρίμματα  που είχαν αφεθεί εκεί από τους συμπατριώτες μας. Ευχόμαστε  οι περιοχές αυτές να παραμείνουν στο μέλλον  καθαρές, όπως είναι σήμερα»

Με εκτίμηση

Α. Τζαβέλλας

One thought on “ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΕΡΟ. 26/4/2009”

  1. Ευχόμεθα επιτυχία στην πραγματοποίση των σκοπών του Συλλόγου «Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΛΙΘΕΡΟΣ»
    Γιάννης Μητρόπουλος
    Αρτικαίος
    Μέλος του Συλλόγου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s