ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ …ΔΗΜΑΡΧΟ.

Οποιαδήποτε επικεφαλίδα άρθρου και αν κλικάρετε  θα εμφανισθεί από κάτω ένας χώρος, απεριόριστος σε έκταση, για να γράψετε τα σχολιά σας.  Το μόνο που χρειάζεστε, είναι ένα e-mail και μη μου πείτε ότι δεν έχετε e-mail ή δεν ξέρετε πως να αποκτήσετε, γιατί αρκεί να το ζητήσετε από έναν οποιονδήποτε πιτσιρικά να σας το φτιάξει.

Εκεί λοιπόν μπορείτε να γράψετε και τα καλά αλλά και τα άσχημα και για μας και για τον οποιονδήποτε, ακόμα και για τον Δήμαρχο.

Μην περιμένετε λοιπόν να του ζητήσω εγώ εξηγήσεις, για τις τελευταίες μαζικές …εξαφανίσεις του.  Εγώ το επεσήμανα και έτερον ουδέν.

Τώρα για χθες στου Λάπι, που έλεγε η πρόσκληση «Ομιλία Δημάρχου»  και   αντ’ αυτού μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος ο Αντωνόπουλος, εγώ θα πω μόνο ότι λυπάμαι, που έχασα την ομιλία του φίλου μου του Γιώργου, την οποία μάλιστα θα βιντεοσκοπούσα.

Γιατί έλειπα από την εκδήλωση, για την οποία μάλιστα είχα και κάνει και σπέσιαλ  αφιέρωμα;  Έλειπα απλά γιατί με …ξεχάσανε. Και όταν με ξεχνάνε μια φορά, εγώ από δω και πέρα θα τους ξεχνάω δύο. Σιγά μην ξεκίναγα με το …γκαζοζέν μου για το  Άνω Λάπι, ούτε στα μισά δεν θα έφτανα.

Τώρα για την τύχη του Βιολογικού, θα ασχοληθώ, όταν μάθω περισσότερα για την ΕΣΠΑ.

ΥΓ: Επειδή μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, σε ιδιωτικό επίπεδο, ή να μου στείλετε κάποιο άρθρο ή φωτογραφίες για δημοσίευση, ορίστε και το e-mail μου, παρ΄ότι υπάρχει και μέσα στο «Σημείωμα εκδότη¨, kopanakinews@yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s